protexor Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 pvp chari olsa iyi olur ranki 11+ olan, ranki dusuk olanlar varsada ilgilenebilirim. class farketmez lvl 60 olsun bir kac epici falan olsa iyidir. eu serverinda ariyorum. odemeyi yurt disinda oldugum icin paypal'la dolar olarak odeyebilirim ancak. paypal'daki accountum verified'dir (adresim falan registerli) bi sorun cikmaz. kutu mutu istemiyorum zaten birtek account password yeter. ilgilenenler [email protected] email atsin konusalim anlasalim... [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 03:15 tarihinde, protexor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 the maelstrom realm de rank 12 olmus.. şu an rank 8 olan bir magem var üzerinde 8 toplam 11-12 epic var 0537 413 13 78 gnome mage ss lerini yollarım istersen bakarsın ara cepten veya forumdan haberlerşirizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
protexor Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 iyi bi account, fakat genomlara alerjim var:p oyunda tek gicik oldugum irk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 aynen ya nedense gnome hayatta oynayamam gibi geliyor yani bedava lvl 60 gnome verseler hani alırım da seve seve almam anlatabildim mi? Kısaca gnome bana göre bir ırk değil zaten bence bu oyundaki modellemeler başarısız diycem neyse ayrı konuda tartışılıyor bunlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 rank 11 undead rogue var bende pm den mesaj atmışsın.cevap verdim hiç bişey demedin.email den konuşalım. paypal falan sorun diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
protexor Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 sana email attim jum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar