einhander Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 merhaba arkadaslar archerın autumn wind serısı skıllerı var ama ne ıse yaradıgını anlayamadım pek fazla damage vermıyor "penetratıon range (penetratıons : 3, damage -35%) pekı bunun anlamı nedır bılen bırı detaylı olarak bu skıllı acıklayabılır mı ?
aramil Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 o serinin skilleri de güzel ama kullanan pek yok, anti devil serisine yöneliyor herkes crit yüzünden. penetrationda hedefi delip geçme diyebiliriz. ilk hedefte %100 vuruorsa, 2. de -35 olup %65, 3.de %30 a düşer hasar. orada bu anlatılmış.
einhander Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 kullanan arkadaslar var mı? bu skıllı kullananlar varsa ne kadar etkılı bu skıllı acmalımıyım ısıme yarayacak mı? [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 02:51 tarihinde, einhander tarafından güncellenmiştir ]
blaco Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 valla ben kullanmadım ama ilk baslarda level 15 e kadar işime bayagı yaradı diyebilirim sonra da zaten anti devil bow wave i açınca onu kullanmadım..
marksman Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 onu uplamanı önermem şahsen... 1. skili upla daha iyi dir ondan hem çok yüksek crit oranı war... çünkü 3x ten itibaren 1. skilin yan kitabındaki skili ve 31 skilini kullanacaksın onu açmanın bi esprisi yok bence... illede açacam diyosan onun yerine patlayan arrowu upla çok kişi etrafını sardığında hepsine wurabilmek için ama zaten sp ler yetmiyo 1. skile yönel ve tabiiki 31 skili
Öne çıkan mesajlar