Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

middleeast'ten duyuru (r3play ve only4you hakkında)

Victorial

Öne çıkan mesajlar

middleeast'ten duyuru

ipekyolu kervanı'nı düzenlerken serverdaki türkleri bir araya getirmek ve birlikte hareket etmek dışında bir amacımızın olmamasına rağmen, dehset-middleeast-turkishfire guildlerinin katıldığı 2. hafta kervanına kişisel çıkarları yüzünden sabotaj düzenleme girişiminde bulunan r3play ve bilgi toplamaya amacıyla middleeast'e ajanlık yapmak için giren ve kervan günü guildden kendi isteğiyle çıkan only4you adlı (türk) oyuncuları kınadığımızı ve artık gözümüzün üzerlerinde olduğunu belirtmek isteriz.

bu durumda bu iki oyuncu üzerinden yola çıkarak; guild içi veya dışı (özellikle büyüklerine saygısız davranışlarda bulunan), küfür eden, botter-hack gibi yasal olmayan programlar kullanan ve genel olarak aege ve silkroad online'da türklerin adını kötüye çıkaracak davranışlarda bulunan tüm oyuncuları da kınadığımızı ve bu tür oyuncuların aramızda barındırılmayacağını belirtiriz.

saygılarımızla middeeast...

[ mesaj 02 mart 2006, perşembe - 21:58 tarihinde, victorial tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 22:14 tarihinde, Victorial tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

benim middleast guilden çılmamım sebebi dıslanmak ve asalanmak satmak sa onu da_turkey_ den öyrenin isterseniz fotorafları yollaya bilir ama yakındada yayınlamayı düsünüyorum benim zorum ne sikroad onlineden nede diyer guildlerden benim amacım sizin guild ne yalanlarla beni paticikten attırdınız kime akaretim kime küfürüm kime kırıcı bir lafım oldu sanal oyunda yasadıyım sürece de düsmanımsız yalanlarla dost kazanılmaz tüm sikroad ve diyer guildlerden bir yanlısım olduysa kafanızı sisirdiyim içinde özür dilerim tek middleast aricinde not: ( resim nasıl paticik forumuna konulduğunu sölersenizde kanıtlaya bilirim ) lütfen .
Sosyal ağlarda paylaş

ben babasıyım çocuğum şu yazdıklarınızdan etkilenmiş ruhan ve bedenen değişimler oluşmakta oyuna girmeme gibi tepkiler oluşmakta arkadaşlarım ismi geçen kişilerden özür dilemenizi rica ediyorum sizi +guild 'i + sitenizi sanal ve gerçek hayatta makeme yoluyla beni başvuruma mecbur etmeyiniz lütfen milleti kışkırtmakla hiç biyere gidemezsiniz bu silkroad online oyun diğer lerinden çok farklıdır kimseyi kandırcanızı zannetmeyin size guild 'inize sitenize 3 gün müddet veriyorum ya efendi gibi özür dilersiniz yada olacaklardan sorumlu değilim(türkiyecumhuriyeti mahkemelerine beni başvurma mecbur etmeyiniz) insanın şerefiylen ruhan ve bedenen oynandığı yazdıklarınızdan ap açık belli oluyor lütfen kanıt yollamanızı rica ediyorum 3gün içinde yollarsanız veya kişilerden özür dilerseniz sevinirim

ömürcan.
Sosyal ağlarda paylaş

merhaba,

only4you nasıl middleeast'ten dışlandığını ve guild tarafından aşağılandığını kanıtlayamazsa, malesef bizim de yaptığımız duyuru sözden ibaret kalıyor.

1. haşa... çocuğunuz guild üyeliği sırasında dışlanmadı veya aşağılanmadı. değil küfür etmek, middleeast guild chatinde "lem, olm, aga" gibi yakışık almaz sözleri bile kullanmak yasaktır. bu tür alışkanlıkları olan üyeleri tatlı dille uyarmaya çalışırız. bizim için oyundaki karakterinizden önce kendi karakteriniz gelir.

2. nasıl bir kanıt beklediğinizi anlamadım. belgeler, resimler, resmi imzalı açıklamalar falan mı bekliyordunuz? eh "replay ona şunu dedi de, only4you böyle yaptı da" ciddiyetsizliğine de sürmek istemiyoruz.

middleeast'ten daha önce çeşitli sebeplerle ayrılan arkadaşlar oldu. "aile içinde yaşanan ailede kalır" düsturu ile bunların hiç birini ulu-orta konuşmadık/afişe etmedik. doğru olanı da yaptık. burada da doğru olanı yaptığımızı düşünüyoruz. ciddi bir amaçla yola çıktık. 3haftadır devam eden ve serverdaki türkleri birleştirmeyi, kaynaştırmayı amaçlayan bir eğlence organize ediyoruz. kimsenin absürd sebeplerle eğlencemize çomak sokmasına müsaade etmeyiz.

ciddiyetimize ciddiyetle cevap verdiğiniz için teşekkür edebilirim ancak. middleeast guildinin yaş ortalaması 24-25tir. serseri insanlar değiliz. üyelerimizin bir kısmı üniversite öğrencisi... işletme sahibi olan, mesleğini icraa eden üyelerimiz var. bir üyemizin babası subay, annesi milli eğitim müdürü. bir üyemizin babası milletvekili. biri özel işletme sahibi. bir diğeri bürokrat. bir diğeri avukat... yanlış anlama olmasın, az-çok middeeast hakkında info vermek için söylüyorum. abimize saygı gösteririz, kardeşimizden de aynı saygıyı görmek isteriz.

çocuğunuzun bu olay yüzünden bunalıma girmesi için ise "keşke hatasının ne boyuta ulaşacağını tahmin edebilseydi?" demekten başka bir şey bulamıyorum. belki bir an için bilgisayar oyunu da olsa, karşıdakinin gerçek bir insan olduğunu unutarak hareket etmiş olabilir. çocuğunuzun yaptıklarından da biz etkilendik! etkilendik ki böyle bir duyuru yaptık. iyi olmak malesef her zaman yetmiyor. biliyorsunuz insanlar kötü alışkanlıkları arkadaşlarından alıyor veya kötü alışkanlıklarını arkadaşlarına veriyor. ne anlatmak istediğimizi anladığınızı umuyorum. işte kurunun yanında yaş da yanıyor...

biz bu duyuruyu düşman kazanmak için değil, haddi aşan bazı şeyler yapıldığına dikkat çekmek için yaptık. düşmanlık olarak algılandı ise affola. ki böyle algılandı ise only4you ve siz babasından özür dileriz. ama "3 gün müddet" şartı koyduğunuz için değil. herhangi bir türkiye cumhuriyeti mahkemesi durumunda cevap verecek donanıma sahibiz... biz özür diledikçe büyüdüğümüzü düşünürüz, hazım meselesi olarak görürüz. bizim için önemli olan yapılan hatanın anlaması, ve böyle tatsız şeylerin tekrarlanmamasıdır. ama hatasından ders almayanı da, eğlencemize çomak sokanı da tekrar kınarız.

şimdi iki taraf da köşesine çekilip iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batırırsa olayı tatlıya bağlayacağımızı ve eğlencemize devam edeceğimizi düşünüyoruz.

oyun içinde de çocuğunuzla ilgili bir baba olmanız güzel bir şey. saygı duyuyoruz.

not: polemiğe yol açmaması için bu mesaj sahibine ulaştığında silinmesinde bizim açımızdan bir sakınca yoktur. verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı paticik sitesi sakinlerinden de özür dileriz.
Sosyal ağlarda paylaş

bir büyüklük yapıp özür dilediğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. benim kalbimi aldınız 16 yaşındaki bir çocuğun kalbini nasıl alcanız. sizce yaşça büyüksünüz çocuğumdan çocuğumun herhangibi bir hatasını gördünüzmü ? saygızızlığını küfürünü af buyrun şerefsizliğini.

çocuğumun ve girdiği herhangibi bir guild te atırmak hoşunuza mı gidiyor size bişi demiyorum hepinizi allaha havale ediyorum . inşallah aynı ataları tekrarlamassanız rahatsız verici hal ve haraketler pm (msj) görmek istemiyorum paticik forumundan ve diğer guild lerden şahıslardan özür dilerim .
Sosyal ağlarda paylaş

kişisel bir açıklama yapıp, artık konuyu kapatmak istiyorum. eh babası olarak sizin de konuyu daha fazla uzatıp sulandırma taraftarı olmadığınızı tahmin ediyorum.

ateş olmayan yerden duman çıkmaz ömürcan bey. "sizce 16 yaşında bir çocuğa(only4you) middleast guildi tarafından bukadar hakaret yapılırmı" demişsiniz. sorunuzun son derece anlamsız olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. niye?? 25-30 yaşında yaşını-başını almış, işiyle-gücüyle uğraşan abilere 16 yaşında bir çocuk tarafından bu kadar abudik-gubudik işler yapılır mı? diye sorarlar adama.

nitekim sorduk da!

kaldı ki... çocuğunuza ne hakaretler ettik, ne de guildlerden attırdık. bir halt yemiş cezasını çekiyor olarak görebilirsiniz belki. tekrarlıyorum. guildimizde değil hakaret "lanlu lunlu" konuşmak bile yasaktır. belki çocuğunuz böyle bir düzene daha önce hiç denk gelmemişti, ondan ters tepti. yada bizi canı sıkılınca dalga geçebileceği mahalle arkadaşları sanmıştı. ama yanıldı... el-insaf ! bilgisayar oyunu oynuyor olsak bile, bu makinanın karşısında gerçek bir insan oturuyor ömürcan bey.

ama sanırım siz yanlış anladınız. biz laf olsun torba dolsun diye özür dilemedik. kalp kırmıştık, yanlış anlaşıldığımız veya yanlış anlattığımız için özür diledik. ama aynı büyüklüğü sizden göremedik ömürcan bey. halen daha anlamsız sözler sarfediyorsunuz.

yukardaki mesajınızın da türkçeye çevrilmesi taraftarayım.

yada her neyse. bu konuya daha fazla enerji harcamak gereksiz. müsaade ederseniz konuyu tatlıya bağlayalım artık !

bilirsiniz. bizim aile geleneğimizde, büyüklere karşı yaramazlık yapanın kulağını çekmek vardır. mecazi anlamda söylüyorum tabii ki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...