DeadlyStroke Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 beyler charım block landı ne kadar gün olduğuna hangi siteden bakıcam bi bilginiz varmı ? bu arada araştırma yaptım bulamadım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyneym Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 knight'ın kendi sitesine girip kullanıcı adı ve sifreni girdikten sonra kol yazan yere tıklayacaksın .daha sonra sayfayı asagıya indirdigin zaman ne kadar ve neden banlandıgın yazar..neden banlandın bilemem ama umarım acılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ty saol site bi açılsa giricemde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyneym Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 neen ban yedigini biliyormusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 biliyorum ama sülemem :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyneym Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ya söyle soyleyim eger yasak olan bir seyi yapıpta banlandı isen cezanı cekersin. bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 daha bugün koxp aldım oda arkadaşınki çalışmıyomuş bana geçirdi koxpu ilk 1. günde char blocked suçum bu itiraf ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyneym Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 eh sonucta yasak oldugunu biliyordun bosver mırın kırın etmeyi yeni bi char kas sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 iyi olmuş 564756456456456456456 kere söylediler banlanırsınız diye. he daha ilk gündü dersen banlanmasaydın kullanıcaktın ama dimi? aklın başına gelmiştir umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bende kötü olmuş demedim zaten hem bu lanet oyundan kurtulmuş oldum benim için daha ii oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 asıl biz senin gibilerden birinden daha kurtulmuş olduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iMaNCoRe Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 lanet oyundan kurtulmuş oldum diosun, kimler yüzünden bu oyun "lanet" bi oyun oldu, oturup bi düşünsen fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 1654987651219874321 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yarım saat kosp açtım die oyun bu hale geldi evt nedenide koxp tan mı onu bile bilmiorum daha ben sadece sitesini istedim sizden hakaret etmeniz için açmadım bu topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bırak yarım saati onu açmaya yeltenmen bile bişi sonuçta aşöışsın ben senin yarım saat açmanın kozpla lwl 70 kasan bi adamın yaptıı haraketle ayıramıyoum ha ben yapmadımmı yaptım ama eziqtin ne olduunu bilmiodun arklar dedi bi bakalım dedik şerefsizlik we hırsızlık olduunu öörenince bıraktım kullananlarada allahınızdan bulun diorum sen bööle bi bi oyundan zevk alıyosan gitkumdaoyna bidahada yardım isteme bööle konularda isticeksen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 sen bi sus istiyosan ya amma çok konuşuyosun seninde ne bk olduğun belli açtığın topiclerden yok tam bulmuştum türkçe karakterli şifrede düp yapıcaktımda mümkünse sen sus pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ben dupe kaarşıtı deil koxp karşıtıyım nedenmi? bu oyunda ii bi ass. itemlerine yani dual +8 shard +7 shell vsvsvs.elfbeltvsvsvsvsv . noraml yolaarla sahip olamassın demiyorum imkansız diyorum normal yollarla 150 gb para yapman ne kadar mümkün bana bunu söylermsini bu oyundan zevk almak için oynuoruz kendim kastıımda zevkli oluyor ama inan itemlerim ii olursa çok daha zevkli oluyor anladın inşallah? hem unutma ki ko oynayan 100 kişiden 90 ı dupe yapmıştır veya yapıyo bi daha sakın sen kosper sın deme duper de ama kosper asla...allaha şükür o kadar düşmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar