quamor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 dedigim gibi dial up (ttnet) ile internete baglanmaya calisirken cok kere karsidaki bilgisayar gecerli sure icerisinde yanit vermediginden baglanti kesildi hatasini aliyorum ? nasil duzeltebilirim yada neden kaynaklanir? Gunduzleri normal cok rahat baglanabiliorumda gece 1 saate baglanamadigim oluyo kafayi yiyiom o zaman varmi caresi cable almak disinda ?[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 para çok geliosa hiç durma cable al ama sorun xp den kaynaklanmıyo hatlardan kaynaklanıyo bn de gece 11 den sora bağlanamıodum dial-up kullanırken sorunun da hatlardan kaynaklanıo ptt yi arayınca da biz bişi bilmioz hattınız çalışıo diip kapatıolara çözümsüz gibi bişi dial-up a devam edersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 cable dada oyunun en heyecanli yerinde kopmasi cok kotu oluyo :) fatura yuksek tabi euheu[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 ben 98 kullanıyorum bazı zamanlar oluyur ama kendılıgınden gecıyor bende anlamadım :P[hline]Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 cable faturası dial up dan her zaman daa az gelir yaniböle bi sorundan şikayet edip foruma yazcak kadar igriosan :) cable varsa hiç beklme derim ayrıca cable çok az kopuo o da hatlara bağlı bn adamları arayıp her gün konuşunca sonnda hattım deişti şindi 64k bağlantıyla 60 kb ortalama bağlanıyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Ttnet ve hatlardan kaynaklanıyor, aynısı bende de oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 euheu aslında vardi onceden bende sonradan boyle kopup duruodu nebula oynadigim zamanlar :) sonra bi gun sinirden ayak altindaki modeme darbe isabet etti senmisin 200 dolarlık modemi kıran hesabi dial up cilesine mahkum edildim. işin ilginc tarafi tamire goturdugumde bana tamir edilemeyecegini soyledi adam ama 25 dolar verim dedi anlamadim sacma geldi tabi satmadim zaten okullar başlicak artık cable almamda[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar