bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 98se de sorunsuz çalışıyodu adsl ama xp yükleyince, telekom için raspppoe yi tanıtacak dosyayı baya bi aradım telekomun ftp sinde ama bulamadım, biri adres verebilir mi? p.s: acil, önemli :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 abi xp de ilk defa kuruyorum, modemi çötenk diye tanıyo zaten sorun yok da nasıl bağlanıcam, bağlantı açıcam? win98 de modemi tanıtıp raspppoe yi kuruyodunn. XP'de acemiyiz :([hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captain Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Windows Xp de de rasppp yi kullanabilirsin. Sanırım sp 1 de rasppp yerine pppoe olması lazım. Belki Sp1 olmadanda pppoe var olabilir. Network Connections/Create a New Connection Connect to the internet / Connect using broadband connection that diye requires a username and password ile dsl baglantısı yaratabilirsin.[hline]Tiara Satiris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 sagolasin tiacim su garibana yardim eli uzattigin icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 onu denedim çalışmadı, peki Speedtouch PC Modem için driver nerden bulabilirim, şu resimdeki internal olan yani ehu.. http://www.alcateldsl.com/prodpc.htm[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captain Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Dsl in driver ı olmaz pppoe olayı var okadar. Modemi tanıtamazsın makineye sadece ip tanımlarsın. Usb modemleri tanıyabilir onada driver a gerek yok kendi içinde geliyor driverı :) Aldıgın yeri bi ara bence yapamıyosan.[hline]Tiara Satiris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ttnet in host adresi nedir?[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Sırf foruma bakabilmek için Win98 kurdum modemi install ettim falan filan ehu.. Şimdi XP'deki sorunum şu. XP modemi tanıyor. Network Connections/Create a New Connection, Connect to the internet / Connect using broadband connection that diye requires a username and password diyorum. İşte ad ver, username, pass ı gir diyo giriyorum. Ama bağlan diyince adres bulunamıyo tipinde bi error veriyo. ttnet in de host adresini bilmiyorum (98 de raspppoe de "query avaible services" diyince otomatik buluyodu manuel bi ayar gerekmiyodu). Uzun lafın kısası galiba sırf ttnet'in host adresi lazım bana, yada hattaki açık bağlantıyı bulabilcek rasppoe gibi bi prog. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captain Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 said: bLaQ, 10 September 2003 11:15 tarihinde demiş ki: Sırf foruma bakabilmek için Win98 kurdum modemi install ettim falan filan ehu.. Şimdi XP'deki sorunum şu. XP modemi tanıyor. Network Connections/Create a New Connection, Connect to the internet / Connect using broadband connection that diye requires a username and password diyorum. İşte ad ver, username, pass ı gir diyo giriyorum. Ama bağlan diyince adres bulunamıyo tipinde bi error veriyo. ttnet in de host adresini bilmiyorum (98 de raspppoe de "query avaible services" diyince otomatik buluyodu manuel bi ayar gerekmiyodu). Uzun lafın kısası galiba sırf ttnet'in host adresi lazım bana, yada hattaki açık bağlantıyı bulabilcek rasppoe gibi bi prog. Host filan yok öyle bi ayar. Xp Service Pack 1 i yüklüceksin.[hline]Tiara Satiris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 XP'den internete erişimim olmadığı için yükleyemiyorum, win 98 den 1.9 mb lik prog. u yükleyince de full dl edicek program çalışmıyo win98 altında.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 her$ey haLLoLdu, tamamen basit bi kuLLanıcı öküzLüğüymü$. modemi install ettikten sonra saçma sapan bi nedenden dolayı format attığımı unutup install olmamış modemle devamlı bağlanmaya çalışmam bütün bu hataların kaynağı galiba (!) :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 yuh be olm ne kafasiz adamsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Ya ne bilim XP ba$ımı döndürdü ehu :) anca cart curt updatelerini fln yaptım sağın solun ama hala ses çıkmıyo comp.tan ses kartını tanıdığı halde (bu sefer eminim ehu) delircem .)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 . [Bu mesaj sunthewhich tarafından 11 September 2003 02:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar