trunbrelenor Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 arkadaslar benim annamadigim bi olay var. simdi int e verdikce magical attack dmg imiz artior ve spear kullaniorum magical daha yuksek oluo die. ben spearla vurdugum zaman magical attack mi yapmis oluorum yoksa ozel bisi yapmam gerekiomu. 35-46 yazio ama dmglar 11-15 vuruo biraz sacma geldi bana. bu lvl 1 char icin soluorum. bide kimse healer fln olmuo sanirim hep fire blade light spear fln demissiniz. force ne iş hic kullanilmiomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 11-15 vurması doğal lightning lvl 5 buyusu ile çok çok daha iyi vurcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blaco Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 dostum level 1 de daha fire cold elektro skıllerının hıcbırısını kullanamazsın.. int ye vermen guzel sana bir taktik vereyım hp bakımından 2 int ye 1 str ye verirsen guzel olur.. ama sen yinede bildigin gibi yap.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 spear lighting gidiyosun bunun yararına 1 lvlde çok az görürsün 20 ye rahat kasarsın 2 int 1 str gidersen daha da harika olur full int de bi karakter ama zaten yakından dövüşüyorsun canında çok az olur ama 2 int 1 healt gidersen senni için güzel olur ve 30 olduğunda forceden 30 büyüsünü açarsın yani senin için lightingin 30 büyüsü bunla wurursun o zaman anlarsın magic alayını elindeki silah hın magic atağı daha yüksek yani bi glaveciden herzaman fazla wurursun... spear 2 int 1 str duruma göre garment/proc lr git ilerde pişman olmassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar