Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

magical attack olayi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar benim annamadigim bi olay var. simdi int e verdikce magical attack dmg imiz artior ve spear kullaniorum magical daha yuksek oluo die. ben spearla vurdugum zaman magical attack mi yapmis oluorum yoksa ozel bisi yapmam gerekiomu. 35-46 yazio ama dmglar 11-15 vuruo biraz sacma geldi bana. bu lvl 1 char icin soluorum. bide kimse healer fln olmuo sanirim hep fire blade light spear fln demissiniz. force ne iş hic kullanilmiomu
Mesaj tarihi:
dostum level 1 de daha fire cold elektro skıllerının hıcbırısını kullanamazsın.. int ye vermen guzel sana bir taktik vereyım hp bakımından 2 int ye 1 str ye verirsen guzel olur.. ama sen yinede bildigin gibi yap..
Mesaj tarihi:
spear lighting gidiyosun bunun yararına 1 lvlde çok az görürsün 20 ye rahat kasarsın 2 int 1 str gidersen daha da harika olur full int de bi karakter ama zaten yakından dövüşüyorsun canında çok az olur ama 2 int 1 healt gidersen
senni için güzel olur ve 30 olduğunda forceden 30 büyüsünü açarsın yani senin için lightingin 30 büyüsü bunla wurursun o zaman anlarsın magic alayını elindeki silah hın magic atağı daha yüksek yani bi glaveciden herzaman fazla wurursun...
spear 2 int 1 str duruma göre garment/proc lr git
ilerde pişman olmassın
  • Yeni Oluştur...