TreMorS Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bu şerefsiz mirage+8 satıyorum diye hırsızlık yapıyor areste dikkat edin..dün 30 gb'ye satıcam dediği mirage+8 'in ilk 9gb'ını aldıktan sonra kaçtı,siteye ss'ini yollayıp durumu anlattım ama sonuç çıkmayacağına eminim..aman dikkat edin tanınmamış,bilinmemiş,klansız hurda uyduruk heriflerle alışveriş yapmayın..yazık oldu 9gb..az para mı?ayrıca bu niki tanıyan eden varsa bildirirse sevinirim teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RealAnastacia Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 arkadaşım neden hemen parayı verirsinizki anlamam mesela 30 gb ye satıyorsa deki sana 2 milyar 100 m coins vereyim geri kalana mesela 2 tane +7 rogue chitin vereyim de . 2 rogue chitin 450 m den 900m + 2 milyar 100 m coins =3 milyar geçen gün ben bu şekilde sattım mirage dagger +8 i sizde böyle yapın tavsiyemdir hem rogue itemleri pahallı hemde çabuk giden bi tür. aklında bulunsun cart die para yatırma ss lede bişi olmaz video çekiceksin aklında bulunsun. nese geçmiş olsun dielim olan olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xingu Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 benim 19gb min çalındığı videoyu izleyen bilir video çekmekte bişeye yaramıyor. en güzeli kazık yemiyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar