emircanz Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 arkadaşlar bu site güvenli midir ? fiyatlar baya cuuz daha önce hiç alış veriş fln yapan oldu mu ? olduysa bilgi verebilir mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 güvenilir bir site fakat türkiyeye yollamıyolar diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 turkiyeye yolluyolar, ama yillar boyunca gitarlari baskete atip kargoyu hesaplayip ic gecirirsin. akabinde gumrukten geciremezsin o fiyata, sana gecirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 free shipping diyo =p... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 nası yani gümrükten geçirmek onların problemi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 o free shipping janjanı sadece amerika içinde geçerli. siteye gelince,güvenilir ve ucuz bir site,türkiye'ye de yolluyorlar. ama yollamalarını ister misin bilmiyorum zira kargo parasının hali,hadi onu geçtim gümrükte senin halin nasıl olur bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 aquila adli arkadas amerikada oldugundan terbiyesizlik yapiyor. gumruk tarifesi felaket, bence deneme. denersen soylersin onlarin problemi diye, gumrukcu de bekletir orda sonra cocuguna goturur bi iki yil icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar