Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 beatitpunk beni keser kesmesinede arkadaşım oynuyodu bu video dan haberim yok dd helmet aldım şimdi gelsin 1vs1 yapalım :) yenilicegimi biliyorum ama yinede zorlarım :p :diabolique:
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 diabolique dostum bana acid atıp durmasana sen. gel çıplak kapısalım sorun deil de yakma yani para veriyoruz onların tamirine:)
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 leavemealone deli ediyosun beni ne yapiyim 8 kişilik party kuruyosun bide 3 tane party healer alıyosunuz :) senin unique lerin + ları biraz fazla onu biliyorum zaten sen ne zaman beni kessen osiris msnde dalga geçiyo :p arada bir seni kesiyorumda osirisi deli ediyorum msnde :p
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ya sana sarmak isetmiyorum kanwulflerin yada mari_ nin arkadadasısın diye ama direk beni seciyosun be kardeşim. arkamda 3 full healer warken eh yane
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ne yapiim dedim ya deli ediyosun beni :p çogu warrioru 1vs1 de alıyorum ama gerçekten senin unique lerin +sı biraz fazla kolay kesilmiyorsun o yüzden
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bu chyperlı patiler benim uniqlerime takmıs durumda.oyunda istediginiz zaman gelin göstereyim.uniqlerim +5 diyorum:)) zzzzzzzzzzzz
Öne çıkan mesajlar