Slider Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 arkadaşlar yeni ipod video aldım. ama bir türlü bilgisayara tanıtamadım. daha doğrusu aleti takıyorum xp sp2 otomatik aygıtı algılıyor ve kuruyor. kullanıma hazır diyor. ama ipod u.pdater ve itunes ipodu takın diyor. yani aleti görmüyolar. ipod harici sabit disk olarak görünüyor sanırım. nasıl tanıtıcam yardım edermisiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ipodun ayarlarında belki vardır... usb stream yada usb ile ilgili bir ifade olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 usb 2.0 var dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 okey hallettim. xp yi çok kurcalayan ve modifiye eden biri olduğum için windowsun içine etmişim. direk fotmatımı çektim hem makina rahatladı hem ipodum tanındı =) [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 21:42 tarihinde, Slider tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 aleti harici sabit disk olarak kullanabilmen mümkün ancak o dediğin şekilde. müzik,resim ve video ekleyeceksen eğer itunes kullanmak zorundasın. itunes'i kurup daha sonra ipod'u bağlayınca gerekli yapılandırma işlemleri başlayacaktır. itunes'e alışma süreci çok kıl olacaktır emin ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 yok ya kolay program alıştım hemen. birde anapod die bi program buldum oda baya güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar