Blinky Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 herkezinde bildigi gibi oynayan kisilerde hastalık yaratan world of warcraft oyununda sadece dıer playerlara ayak uydurmak ıcın charlarını power lvling e teslim edenlere duyurulur aynı realmde 5 karakter bulundugu an kasılmaya baslancakdır gerekli bilgi icin eren_ulusoy@hotmailcom adresinden fiyat vb konular icin konusuruz saygılarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 walla abi inşallah bu da şu çinli soyguncular gibi kazık deildir eğer uygunsa görüşelim ben ekledim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onour83 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ben [email protected] msn adresını 3 yıldan fazladır kullanıorum ve patıcıkten wow ve ko da onlarca char alıp sattım hıcbır puruz olmıcaktır msn den konusuruz dusunen arkadaslarla gereklı guven hersekılde temin edılcektır(bu pati ac.csi arkın karısıklık olmasın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 evt bi arkadasımız geldi teklifleri bekliyoruz 3 karakter oldugunda basliyacagiz sayının + olması pek bisi deistirmicekdir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 2. arkadasimizda geldi suanda horde 2 karakter oldu 3. yu bekliyoruz fiyati yukarıda belirtdigimiz msn adresinden ogrene bilirisiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar