kymophobia Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 anlatmama gerek var mı bilmiyorum? buralarda hemen herkes tv serisini bekliyor, karakterleri biliyor, akıştan haberdar... filmi yayınlandı. (bilmeyenler için, izleyecekleriniz bir açık artırma için davet alan insanlar ve onların başına gelenlerin temel oluşturduğu garip bir film. ama "mutlaka izleyin" kategorisinden) torrenti; http://shinsen.b33r.net/%5bshinsen-subs%5d_xxxholic_-_manatsu_no_yoru_no_yume_%5b3a9e1399%5d.avi.torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 konusu çok güzeldri movie nin (aslında manganın pek çok bölümü beni daha fazla etkiledi.) çizimleri başta biraz yadırgayabilirsiniz bende yadırgadım çünkü xxxholic çizimi mangada çok tatlı dursada anime için biraz garip kaçıyor. ama animesi çıkınca deliler gibi ilzeycem ayrı konu. bu sırada mangayı bilgisayar ortamında okumak istemeyenler remzi kitap evlerinde ilk 3 kitabını bulabilirler (fiyatı 18 gibi bir şey galiba başka pek çok mangada var). yani kısaca şu an beklediğim 3 tane anime listesinde başı çekiyor haberiniz ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar