maxrep Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 selam beyler bayanlar. mustafar ile yeni itemler çıktı ve. chun-gon dar cube galiba diye birşey var ve bunun içine bazi itemler atıp çeşitli kombinasyonlarla bazı şeyler oluşturuyorsunuz. bunlardan birisi de healers touch... bazı öellikler katıyor kullanıcıya. bunu yapan ve nasıl yapıldığnı birisi anlatabilirmi.. http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=gameguidesht&message.id=128 ulubatli hakan eclipse
Bayrog Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 abi bu npc lere satılabilen gereksiz malzemeler konuluyor icine.onlar ile ben buff yapan bisi cikarmistim :)
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bu bilmemne questibden çıkıyor ya cube le ilgisi yoktu bunun alakhazam dan bi bak questlere
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 abi bu quest reward.. allakhazamdan bakman en iyisi.. +20 stamina fln verio sanirm
frenquit Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 cursed shard questinin odulu bu... cube ayri
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bnde fazladan var 1 tane istersen sana verebilirim.. oyunda konusurz
maxrep Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 harika olur... cok iyi hemde. ben baktim o questi yapmistim ama o eldiven bende bir göründü. sonraki girdigimde kaybolmustu. questi silip de yapamiyorum hemde. makbule gecer.. .. ulubatli hakan eclipse
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ulu abi sole bisi var :)) simdi buff ortadan kaybolduysa hk ile ilgili olmasi muhtemel.. hk yaparken gk oppressor a geldiginde uzerindeki butn bufflar gidio healers touch dahil.. cikarip tkrar giymen lazm eldivenini, bi bak bence
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 rofl yeni mi sölüyosun ben onun için kaç ticket gönderdim haberin varmı ehue ticketları okuyo olsalar banlanacaktım lol
Öne çıkan mesajlar