fastreloader Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 kopete güzel ama baze nn sinir ediyo adamı ***@hotmail.com şu anda bağlı değil. mesajlar iletilmeyecek sürekli böyle uyarılar çıkarıp duruyor... bende çareyi pencereyi sağ alt köşeye gözükmeyecek şekilde taşıyarak çözdüm.. başka çözümü varsa bildiriniz
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 gaim tam olaraktan nası bişeydir araştırmadan buraya soriim beleşçiliimi yapiim dedim de?
taz Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 linuxlardaki instant messenger işte msn icq falan baglanabilion
Brigand Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 herkes icq kullansın kampanyası yapalım mı?
asterix Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ya onu nasıl indirebiliriz ? bana yardım edermisiniz ?
dory Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 http://www.google.com/talk/ [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 21:09 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ]
Deedstyger Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 audio video ya dalmıyosan mesaneye ne gerek var? dal miranda ya kenarda takılsın, bozmasın adamın sinirini. ha dalacan mı aç iki dakkada mesaneyi, naapacaksan yap, sooora kapat.. en büyük eksikliği mesajların enter dan hemen sonra, msn gibi gidmemesi, bazen bekletmesi bazen hiç gitmemesi. o da çok sık yaşanmadığı için devam aynı sisteme abisi.
Öne çıkan mesajlar