pckopat Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 @ji_ber kosp doğru ama dupeleri ben yapmadım arkadaşlar sağ olsun sağdan soldan verdiler ne yani geri mi çevirseydim : o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ok blki sen haklısn ama kosptan çok eminim zatn cypher nede olsa :) ( geri çewrmek olmaz :d ) [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 20:26 tarihinde, Ji_Ber tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 banada bir tane pls glass beltte olur iron beltte. su serverda guvenip item alcagimiz adam kalmadi ki. lanet taloslar sqlarda item vermez oldu esllandda yatip kalkiyorum gectim dropu, mana pot bile dusurmuyor ancak unique coins:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 geçen ard arda bir talos bir tk kestik ikisindende baş çıktı xd özellikle talos keserken 3 kez yattık ibnenin biri sürekli golem çekip durdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 gecenlerde iron belt dustu yaklasik 20 gun once ama baska birine soz verilmisti clanda ona verildi:( ne var yoksa satip savip borc alip alcam birinden silncek hayata kuscem onu bilirim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreed Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 1 hafta önce düşürdüm glass belt.c3 golem basede :) int assasianda bi işe yaramıoda ondan mana wermiyor.ama magenin stat pointleri int üzerine kurulu olduğu için ona mana weriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ben de glass belt ariyorum :( :( sataniniz varsa bulsun beni plss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 eskiden pisominik te skeletion belt iron necklace ring of courage 2x vardı onları aldım oyunu bıraktı die bende bıraktım bende satamıyom :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 evet picallo aynı sey bendede oldu intellence bonus : 10 diyor a g takıyorum mana artmıyor bunasıl 1 item dedım yaf :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Triump Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 zuhahahaha :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar