ironhammer Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 birde cücehan rakadaşlarına öncülük ediyomuşun gibi davranıyosun demişsin.ben nediyorum arkadaşlarım bu yazyı görsün diye açtım benim egomu tatmin etmek için öncülük yapmaya ihtiyacım yok zmanında respectte gmlikte yaptım officerlıkta bilen arkadaşlarım bilir gmliğide gene kendi isteğimle bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cucehan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 eminim arkadaşlarının nicklerini biliyorsundur oyundaki, onlara wisp ile ulaşabilirsin, veyahut arkadaşların iseler senin guildde olmadığını görüp senine iletişime geçiceklerdir. bu şekilde alakasız bir yere açtığın mesajın anlamsızlığını anladığını umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ben guildinizde olan bu olaylardan rahatsızlık duyduğum için yeni ve eski herkezi uyarmak istedim hepsine nasıl ulaşıcam nezman online oldukları belli değil mesala shadowkeeper arkadşımız aylar sonra oyuna döndü çoğu belli aralıklarla offline oluyorlar takip etmem zor.eğerki sitenizde kalmasına izinverseydiniz ve rahatsız olduğunuz noktaları orada bana söyleseydiniz buna gerek kalmıyacaktı genede seviyeni koruduğun için teşekkür ederim cucehan.benim kişisel bir olayım yok kimseyle. [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 18:37 tarihinde, ironhammer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ben iyi tanıdım, hayatta girmem o guilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akaius Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 1.ironhammer surda 5 kişiye birden laf yetiştirip hala haklıyım mı diyorsun? 2. olarak bunun yeri burası degil bu kadar sacma bir konunun kapanmasını istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalkopat Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 sen guildden rahatsız olduklarını düzgün bi dille yazsaydın kimse silmezdi o mesajını.troy forumlarında da belirttiğim gibi önce saygı..saygısızlık gördüysende bunu yapma hakkını sana vermez. 1 kişi de hayatta gelmem dedi guilde . istediğin oldu die sevinmişsindir.cvp yazdığıma bile utanıorum. saygılarımla abstruse(özgür) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bende bu konun kapanmasını istiyorum o laf yetiştirdiğim 5 kişinin sayıca çok olması haklı olduklarını göstermediği gibi banada aynı şekilde cevap yetiştiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ------------------------------------------------------------------------ bizimde zaten hiç bi rolümüz yoktu guildde üvertür oalrak duruyoduk mc ye adam bulamassanız bizi alıyodunuz.dostum bizimde guild olarak ordaki hakkımız %33.3 tü tabiki oylama ve demokratik bir ayrışma olsun isterdin ancak sizden beklenebilecek birşey değil bu malesef. ------------------------------------------------------------------- benim bildiğim troy guildi 2-3 ay önce kuruldu, sonuçta eşit bir dağılım yoksa neden bu noktaya kadar beklediniz anlamadım. ayrıca yazdıklarının çoğu anlaşılmıyor, paticik i bu kadar takip ediyorsan oturur güzel güzel yazardın. ben yazayım rezil olsunlar gibi bir düşünce bir sinirle oturup yazılmış(ilk okuyuştaki izlenim bu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ozmn 2.ye okuyup bidaha izlenim al dostum.ben olanları ve 1e1 tanık olduklarımı yazdım ekstra bişey katmadım eğerki abartılar ve iftiralar olsaydı dediğin doğruydu.ayrıca elimden geldiğince isim vermemeye ve olayları tam olarak ortaya dökmemeye çalıştım.ama bazı şeylerinde bilinmesi gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nevberos Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 lüzumsuz derecede uzamış bir topic konuda gereksiz yazılanlarda gereksiz. olan oldu biten bitti daha buralarda tartışılmasına hiç gerek yok bilmesi gerken herkes olayları biliyor zaten bunun dışındada alakasız kişileri bu konuya dahil etmenin bence hiç gereği yok. ben diyeceğimi demiştim zaten klavyeden yaş muhabbeti yapacak kadar küçülmye gerek yok. karşınızdaki adamın yazısı ve tarzını beğenmiyor olabilirsiniz belkide yerden göğe kadar haklısınız ama bunu yaparken yaşın kaç tarzı komik yazılar yazmak ne biliyeim ben kelmime bulamıyorum siz bulun işte :) . çok bağıran değil gerçek kazanır her zaman bu herkes için geçerli. son kez burayada yazıyorum kimin açtığı önemli bu konuyu açan kadar bunu yaş muhabetine kadar getirip alçaltarak uzatanlarda suçlu kimse mesaj atmaz ise konu 2 saatde zaten buhar olurdu dimi ?. açık davetim hala geçerlidir dileyen ister tek tek ister hepiniz beraber karşıma çıkar ts'de veya realde konuşuruz ama hala ses yok o zaman klavyeleri eskitmeye devam bakalım :) . geçende dediğim gibi bekliyorum haklı oldğuna inanan davasına inanan gelsin konuşalım buraları mesgul etmenin gereği yok. yetkililer kitlerse bu topici en güzeli bu olucak bence. troydaki bütün dostlarıma iyi eğlenceler dilerim zaten oyunda görüşüyoruz :) no pasaran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 tip: türk guildine girmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ingılızce yok pent :p [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 20:26 tarihinde, jonywayt tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ya aslında forum acılma amacı bu deil yok troy bole yok troy sole diye bisi yok kimsenin amacı kimseyi karalamak deil ama dersenizki ozamn neden bu forum burda var diye sizi sole anlatıyım troy guildinin kendi ozel forumları vardır ve herkes kullanablir ama bu forumlarda tartıstığıınız konu guildin aleyine ise gmlerin işine gelmiyor ise attınız postlar silinir cok kuracalarsanız topic silinir birini savunmaya kalkarasanızda guildden banlanırısnız maden herkes goruslerini yazmakta solemekte ozgur ozaman neden postlar siliniyor neden insanlara haksız itamlarda bulunuluyor biride bana bunun cvbını versin ama vermemez cvp vermeyi bilmeyen topic silmeyi ilke edinmiş gmlerden cvp beklemekte sacmalık olur ztn ellerinde olsa bu forumuda silerler kalkıp bu noktan sonra kimse bana bole soyle demesin post atmayı bilmeyen cvp vermekten aciz her 2 sozunden birinde guild kurallarından bahsetip isine gelmeyince onu istediği gibi değistirebilen bi insanın verdiği cvp nederece dogru olurki ironhammer kuzenim olur kuzenimi korumak yada ona destek olmak icin post atmıyorum sadece boş boş konusan insanlara daha fazla seyirici kalmak istemediğim icin bende bisiler soyliyim dedim ve o insanların kendilerini bi nebzede olsa tanımaları en azından tarafsız diyebileceğimiz bu forumlarda bu tartısmanın surdurelebilmesi veya insanların dusunlerini rahatca ifade edebilmesi icin yazımı yazdım sanırım ironhammerında kafasını bozan bu dile getirmek istediği bundan ibaret baska bi amacı oldunu sanmıyorum sadece bu cvp vermekten aciz sadece bos konusan insanlara bir cvp maiyetinde yazdı diye dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Direwolf Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 anlamadığınız şey şu. biz bu konuyu çoktan kapattık ve yeni yapılanmaya göre yolumuzu çizmeye karar verdik. rahatsız olanlar guildden kendi istekleri ile ayrıldı gitti. olmuş bitmiş bir olayı uzatıp elinize ne geçecek ? biz ticari bir şirketmiyiz ki zarar edelim. insanlar burada yazılmış olan 5-10 saçma mesaja bakarak karar mı verecek sanıyorsunuz ? amacınız nedir anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoRVuS Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 wtf!?! olay ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 5-10 saçma dediğin msj senin yazdıkların onlara gore karar vermeye kalsalar sizin icin pek iyi olmaz elinizde olanıda kaybedersiniz gene size yazık olur yani yeni yapılanmaya gitmişiniz tebrik ederim inş istedikerlniz olur ii itemli ii oyuncular olursunuz inş ama end game instance yapmakla iibi yonetici yada işe yarar birer insan olamayacağınız ve bunun farkında olmadınız icin acıyorum size neyse daha fazla konusmanın manası yok bencede artık insanların problemlerini bile anlamaktan aciz oldunuz icin size cvp ortamı sağlicak msj atmayada gerek yok daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 guild den birinin msg i silinmez,silinemmelidir.arkadas gayet saygili bir tavirla anlatmis.bir karalama görmedim ben yazida.gayet icten yazilmis bir yazi.insanlarin farkli fikirleri olabilecegini anlayin.post silmek bir kere onu yazan insana bir hakaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ya benim kanıma dokunan bu msjları silen insanlar gm masterlarımız yani 30 tane problemim var belki tutupta bi kere bile bole bole yapılsın demedim diyeninde msjını sildiler sonra utanmadan tutup biz gmiz yoneticiyiz biz diyolar daha insanların problemlerini anlayamayan onlara cvp dahi veremeyen forumdaki msjları silmekten baska bi halt yemiyen adam nsl yonetici gm olsun ki yada hic utanmazmı bu adam hln konusup ben masterım fln desin yazıklar olsun yani baska bisi deil sonra tutupta onun bunun sozune gore biz bole yaptık sen bolesin der baska bi nane yapamaz hic bi problemi cozemedikten sonra tutupta niye uzatıyosunuz ki konuyu der sen bu adama cvp verirsin ama hln olayı anlabilecek duzeyde olmadıgı icin cabanın yersiz oldugunu anlarsın anca olay bole kapanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Direwolf Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bizim guildimizde olmayan bir oyuncunun bize ve guildimize açıkça saldırdığı bir yazıyı okumaya mecbur olmadığımız için sildik. guild'de kalan insanlar hayatlarından memnunlar, öyleyse sorun onlarda değil, sizdeymiş bunu neden anlamak istemiyorsunuz ki ? diyorsunuz ki; guild kurallarında yazdıklarını uygulamadılar. varsayın ki uygulamadık. sizde bu durumu beğenmediğinizi söyler çıkar gidersiniz. daha fazla komik duruma düşmeyin. hakkınızı mı yedik ? hakaret mi ettik ? bize iyiki gitmişler dedirtmeyin ... bu kadar olay çıkartıp ortalığı birbirine katmanızın altında yatan gerçek nedeni söyleyinde öğrenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ne kadar yazi yazilmis be bence bu wow forumlarinin altina burning legion forumlari acilmali bu butun turklerin burning legionda oynama olayini kim cikartti ya olmuor iste 2 turk yanyana oynayamior :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 çok uzun okumadım diyor yabancılar böyle durumlarda. birileriyle problemin varsa oyun içinde whisperla halletsen işini daha iyi olur diye düşünüyorum. gelip forumlarda kompozison yazmanın alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 diyorsunuz ki; guild kurallarında yazdıklarını uygulamadılar. varsayın ki uygulamadık. sizde bu durumu beğenmediğinizi söyler çıkar gidersiniz. daha fazla komik duruma düşmeyin. hakkınızı mı yedik ? hakaret mi ettik ? bunu yazan birine daha fazla bisi solemenin manası yok ztn bunları yazan troyun gmdir nekadar nasıl bi gm oldunu kendi yeterince ifade etti ztn daha fazla tartısmanın değeri yok kannımca demekki o 200 insanın senin nazarında hiç bi değeri yok neyse daha uzatmicam kararımın kararımızın nekadar dogru oldugunu bikere daha anladım... [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 22:21 tarihinde, teufel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 2 long, didnt read. gratz anyway. [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 22:06 tarihinde, Seru tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 nopasaranın hatırına son kez bu başlık altına yazı yazıyorum ve birdaha yazmıyacağıma yemin ediyorum.lütfen başka bir post atmayın anlaşılan anlaşıldı.kuzenime de teşekkür ediyor ve bu gereksiz polimiği istemeden açtığım için herkezden özür diliyor ve herkezin yolu açık olsun diyorum /lock pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bl ko daki serverlara dönmüş valla geçen girdim adamlar generalden türkçe küfürleşiodu resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar