kratochvil Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 evet arkadaslar okul bittiginden is güç derdine düşmeyi planlıyorum bu yüzden accountumu satmak istiyorum. server : burning legion. skinning (300) 65gold parası var..epic mount var. class : orc üstünde eldiven leggs bracer shoulder ve silah olmak üzere 5 epic itemi var mc/onyxia ve bwl pre q ları yapıldı,rank 6 fiyat olarak 150 ytl düşünüyorum.pazarlığa açığım :) irtibat : [email protected] pmden de cevab verilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 150ytl bence cok az yav benim pala var bl de t1 full t2 helm var benimki kaca gider acep :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 seninkisi sırf isimden 300 yapar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 150 ytl verene veririm hiç kaçırmam..maddi bir kazanç sağlamak için satmıyorum. sadece oynamıcam ve oynamak isteyen birisine yaraması için tabi bedavayada satamam emek harcadık nede olsa :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 150 ytlye satılmıstır..ilginiz için teşekkür ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 hayırlı olsun kaçırdık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar