HellHound Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 said: Berk, 09 September 2003 10:56 tarihinde demiş ki: benim okulum açıldıama gitmiyorum =) bende hatta bi hafta daha gitmiicem hehe[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Abi lise2 nin 2. günü ve allahın yeni gelmiş fransız hocası bize 2 saat boyunca matematik soruları çözdürttü....Haspinallah!!![hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 cok normal mesela ben 3. gunde 2. gun yaptiklarimizdan sozluye kaldirilmistim gecen sene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 rezalet.. anti okul team e katıl :-p[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Türkiyede en erken açılan üni bizimkimi ya:( 15eylül Ben böle üninin... [Bu mesaj Dark_Soul tarafından 10 September 2003 01:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 15 eylül mü abi ne bu ya :) valla benim üni. de gittiğim bölüm 29 unda açılıyormuş, hazırlık okucaklarında 6 ekimde açılıyormuş, şu an lisenin herhangi bi sınıfını tekrar okumayı isterim yani o lise ortamını bidaha bulacağımı zannetmiyorum :( ne güzel günlerdi ya off :(([hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 said: horacegoesskiing, 08 September 2003 17:56 tarihinde demiş ki: aman keşke lisede olsam da okullar açılsa da okula gitsem... aman ya boşversene okul en iğrenç dönem dünyadaki... hahaha SEFİLLER!!! HAHAHAHAAHA[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. lol +1 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Hwm üni. 15 inde hemde 1. sınıfta sadece 1 kız var:( O da Freddy den bile daha çirkin:) [Bu mesaj Dark_Soul tarafından 11 September 2003 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar