can Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 yok böyle saçma bir sey. her okul tatilin tadini çikarirken, biz ders yapalim. olmaz böyle sey ya.. lise 1 içimde fena patlayacak![hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 hoca, istemiyorsan gitme. biz oyle yapardik zamaninda[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 oldu. var mi baska arzu? çay? kahve?[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 gitme ilk hafta işte normal okullarla aynı anda başlarsın[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 bir damla göz yaşı da benden :([hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Üsküdar Amerikan...[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Bu dedigini nasil yapabilirim ki? yarin yoklama aliniyor. said: Diablo, 07 September 2003 22:36 tarihinde demiş ki: gitme ilk hafta işte normal okullarla aynı anda başlarsın[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun [hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ben üniversiteyi kazandım ablamdan biliyorum ekimde açılır üni.ler bizimkilerin acelesi varmış 12.sinde sınav 15.de sınav 16-19 arası oryantasyon dersi 22'sinde ders başı benim de ümitlerim suya düştü ayni :([hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Allahindan kork be. 2 haftan var daha. Nerdeyse bir yaz tatili daha![hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 kes sesini git lan okuluna diyesim geldi ama demiyim. ben senden erken kalkıp dersaneye gidicem, ki 3 haftadır gidiorum senden kötüler de war merak etme..[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 bizim de war lise 4B Matura sinifi olarak 7-8 kisi disinda herkes dershaneye gittiginden, gitmeyenlere de 1 hafta tatil edilecegini umarak yasioruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 benim üniversitede 22sinde açılıyor bu ayın :( ekimde diye sevinirken.. kapak oldu. [Bu mesaj TheSilver tarafından 07 September 2003 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 yaz tatili biter ve ertesi gün okul vardır... dünyanın en iğrenç günü gibi gelir insana..ne yatasın vardır,ne tv seyretme isteğin.Bilgisayarını açarsın.Biraz nete girersin.Sanki hiç alışamayacaksın gibi gelir okula..Sen tatil istiyorsundur.. Sonuç;ertesi gün okula gidilir..ilk gün olduğu için sırf muhabbetle geçer..hoca izin vermezse bu hak zorla alınır ve sonuçta gün sonunda tatili bile hatırlamazsın çünkü alışmışsındır okula... okul uyuşturucu gibi valla..bırakınca önce boşluk oluyor sonra oh be diyorsun tekrar başladığın anda tekrar alışkanlık yapıyor...kötü birşey yani :D[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 said: TheSilver, 07 September 2003 22:50 tarihinde demiş ki: benim üniversitede 22sinde açılıyor bu ayın :( ekimde diye sevinirken.. kapak oldu. [Bu mesaj TheSilver tarafından 07 September 2003 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] silver?? aynı üni. galiba... acelesi varmış gibi 22 eylül de açılan pek üni. olduğunu sanmıyorum :)[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Uni rlz :) ekimde paşalar gibi oh[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 bu türkiyenin ünilerinde iş yok kardeşim.. bu ne böyle ekimde açıl haziranda kapan. ne öğreniyorsunuz kardeşim?[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 bizim eylülde açılıyor haziranın başında kapanıyor...biz geç anlıyoruz o yüzden uzun uzun okuyoruz....:)[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 valla bizimde bildigim kadariyla ekim di isallah bi degisiklik olmaz. estel ama biz ders veremedikmi yaz okulu diye lanet dersler sinavlar felan oluyo o zaman da liseli talebelere bom bom bakion :)[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 said: regulus, 07 September 2003 22:54 tarihinde demiş ki: said: TheSilver, 07 September 2003 22:50 tarihinde demiş ki: benim üniversitede 22sinde açılıyor bu ayın :( ekimde diye sevinirken.. kapak oldu. [Bu mesaj TheSilver tarafından 07 September 2003 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] silver?? aynı üni. galiba... acelesi varmış gibi 22 eylül de açılan pek üni. olduğunu sanmıyorum :)[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi! cankaya elaleiminki ekimde acılıyor binimki 22 eylülde...ühühü :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ya of!! diyorsun senden kötüleri de var da.. ben o günleri yasayacam nasilsa. sen benim yasadigim zamani atlatmissin. ben nasil atlatcam orasi mechul tabi.[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Melancholy, kader arkadaşım, nası gitçez abi biz yarın okula ya kolaysa bi hafta önce uyuduun saatte kalk ya ( 6 a.m. ) off kabus olmadı bi uyuycam uyanınca haziran ohh keşke :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Ben okula hep bi hazla giderdim sonra servisle dönerdim keşke gidicek okulum olsa sıkıntı bastı beni[hline]Şu imzaları kaldırın yaw bide çöpü kapıcıya verin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ah ah bende gazla gider sazla dönerim okuldan neyse bu haftayı dolu dolu değerlendirelim b ari[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu ©Malkor® (11:11 PM) de demişki : top gobek adım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 yaw o imza ne yalan dolan işallah kar tatilide yapamazsınız[hline]Şu imzaları kaldırın yaw bide çöpü kapıcıya verin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 said: regulus, 07 September 2003 22:53 tarihinde demiş ki: yaz tatili biter ve ertesi gün okul vardır... dünyanın en iğrenç günü gibi gelir insana..ne yatasın vardır,ne tv seyretme isteğin.Bilgisayarını açarsın.Biraz nete girersin.Sanki hiç alışamayacaksın gibi gelir okula..Sen tatil istiyorsundur.. Sonuç;ertesi gün okula gidilir..ilk gün olduğu için sırf muhabbetle geçer..hoca izin vermezse bu hak zorla alınır ve sonuçta gün sonunda tatili bile hatırlamazsın çünkü alışmışsındır okula... okul uyuşturucu gibi valla..bırakınca önce boşluk oluyor sonra oh be diyorsun tekrar başladığın anda tekrar alışkanlık yapıyor...kötü birşey yani :D Ya benzetmeye bak valla güzel ne diyim. Bu arada yarın benim de okulum açılıyo. :(( Edit: Yanlışlıkla sadece quote post ettim.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo... [Bu mesaj Solonor tarafından 07 September 2003 23:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar