Kaladze Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 1.5 gün ugrasmam sonucu yaptıgım itemlerin %1 i deil bu gidenler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bus scrollarım gitmiş =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 kaladze hangi serverı mahvediyosn sen??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 kaladze ağa sen çok pis dupe yapıomuşsun benim iwi zaten 15 ir mageyim sen hangi serverdasın söel ben oraya geçerim bırakırım bu mageyi sen da bana dupe yap ver zıçalım serverın agzına plüs ok ağa baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 buslar full silindi :Dtezgahtan bida busalanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 +8/15 chitin pauldon gitti bende de 2 wipe atlatmıstı halbuki kısmet bu wipe ye miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwenzing-ho Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 pek fazla konuşan olmamış bu konu hakkında :)) neyse benden +1 kekuri ring ve fp +6/25 dd gitti ha bi de magic shield scroll gitti ucuz die almıştım gitti niyeyse :d..ama şükür upgrade özürlüsü olmamdan dolayı pazardan aldığım sshellerim duruyor bi de iron bow +8 ki 4 aylık bir emeğin ürünüdür hepsi sağlam.i love u gm :p...anormal şartlar olmadığı ve bahtsız bedevi olmadığınız zaman sanki itemlere öle çok da bişiy olmuyor gibi görünüyor.en çok üzüldüğüm ise fp dd bulmuştum diye sevincim kursağımda kaldı onu satan insanlara da diyecek bir lafım yok.9gb ye almıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 dedigim gibi 2000 bus um silindi.. onlarıda ally vermem karsiliginda vermisti birisi haydan geldi huya gitti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 vipe falan olmadı arkadaşlar sadece serverdaki abyss fire manyaklıgını ve blased çılgınlıgına son verdiler. dikkat ettinizmi son 2 gündür herkesin kıçından başından possion dmg alevleri geliyor, yada 1 tane giga düşüyor +8 oluyor ( nasıl bir cesaretse ) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 :o) gerçi benim upg. sc lerle işim pek olmuor rahatım upg. genel müdürü klc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar