hyucek Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Tame skilimin 0 olmasına ragmen ciftci vendora teach dediğimde bana birsey oğretemeyeceğini soyluyor. Bununla birlikte 2 gundur 500 ore yi 3 er 3er eritmeme ragmen mine skilim 0.1 bile artmadı. oyunda bi bozukluk mu var? Bu bole sonsuza kadar devam eder mi? Biran once eski normal durumuma donmek istegiyle herkese ii günler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 adı üstünde çiftçi yani adam meyve sebze falan yetiştiriyor hayvandan ne anlasın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 oreyi eritirsen pek bişi olmaz zaten :p bi de 500 taneini 3 er 3 er eritirsen 2 tane kalır ondan artmıyodur.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyucek Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 yaw cok saolun. Walla col yardımcı oldunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 animal taming skilinin yanındaki kilidi kaldır ,i yukarı bakan ok haline getir skill menusunden(tıklayarak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radianya Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 benim bildigim skill dusurmek iciyn skillerinin 700 olmasi gerek zaten taming 1 den 0 olsa bilem hic bir sekilde ogrenemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar