Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 nedir ne değildir, iş olanakları vs.. okuyan eden veya bu bölüm hakkında bişeyler bilen varsa çekinmesin paylaşsın :) (öss tercih olayları içün) teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bildiğim kadarıyla türkiyede öğretim görevlisi dışında bişey olamazsın. uzay konusunda türkiyede alacağın eğitimle de yurtdışında bişey olamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 uçak ve uzay bilimleri mühendisliği diye geçiyor.uzayı tutmazsa havacılıkla ile ilgili bir işe girersin muhtemelen.uçak mühendisine yakındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 uçak mühendisliğinin çalıştığı alanlarda çalışılabiliyor.garanti tercih olarak son sıraya yazılır, ilk tercih olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 kitab1n birinde okumustum uzay muhend1s1 olursan ptt we ucak sanay1 kollar1nda çal1sabilirsin yaz1odu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yaş iş o zaman.. boşta kalınsada girilmez buna. zormuş hemde baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 güzel aslında,işsiz kalıcaksan geçerli bir sebebin olsun.alanımda iş yok o yüzden çalışamıyorum falan filan....:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bana neden lazım değil ya, sevdiğim bi konuda para kazanabilceğim bi iş lazım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 sevdiğin işi yapmak kadar güzel birşey yok , kesinlikle birilerinin dolduruşuna gelipte istemediğiniz ama ismi olan meslekleri seçmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar