Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

heklendim ağlayımmı gülümmü..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kenju sen tanıdığın en çocuk adamsın :) seninle sadece gülüp eğleniyorum ama benden kurtulcağını zannediyosan üzgünüm zor olajak :) 1 terbiyesiz 2 dolandırcı 3 namussuz 4 iftiracı 5 şerefisizsin neyse bu topic çok uzadı ben senin bütün charlarını bulajağım emin olabilirsin
Mesaj tarihi:
amonrayı tanıyorum arkadaşlar msn den baya bi sohbetliğimiz olmuştur+benimle aynı şehirde olan tanıdıklarımda ondan güvenle alış veriş yapmıştır real para ile gb veya item satışında.bence sadece iftira diyorum madem charın şifresi değişmio o zaman adam sana nie cs +0 versin
20 gbsnide geri vermiceksin nasılsa burada daha nie tartışıosun ?
Mesaj tarihi:
birde utqanmadan forumda küfür edecek kadar aşağılıksın kimin ne olduğunu herkez anladı başının gözünün sadakası olsun git yemek ye 20gb ile kalanıylada üstüne başına birşeyler al off ne diye uğraşıosam bu salakla tanıyan tanıyor beni
Mesaj tarihi:
iyi oldu sana layığıyla oynasaydın o charla hiçbirşey olmazdı.. apostle spotuna gelip party or troll diyip ana avrat küfür eden ve kendini ::informer:: olarak tanıtan adamdan herşeyi beklerim ben..@amonra7 iyi yapmışsın sende oyun 0-12 akıl yaşına sahip olan birinden daha kurtuldu..

azman/62/olympia..
Mesaj tarihi:
kenjuro eger bu arkadas bidassa bi ara sersie oldunu idda etmişti hatta nekrozanın bitopicinde yazıyordu neyse bunu gectik bu 61lvlken czde dm kesecektik 3 5tane kestik bu disbandladı itemi alıp kaçtı artık ne cıktı bizde bilmioz:d
  • Yeni Oluştur...