Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 jeuskane ii az çok tanırım kmseyi kazıklayack adm deildir ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmOnRa7 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 kenju sen tanıdığın en çocuk adamsın :) seninle sadece gülüp eğleniyorum ama benden kurtulcağını zannediyosan üzgünüm zor olajak :) 1 terbiyesiz 2 dolandırcı 3 namussuz 4 iftiracı 5 şerefisizsin neyse bu topic çok uzadı ben senin bütün charlarını bulajağım emin olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RealAnastacia Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 amonrayı tanıyorum arkadaşlar msn den baya bi sohbetliğimiz olmuştur+benimle aynı şehirde olan tanıdıklarımda ondan güvenle alış veriş yapmıştır real para ile gb veya item satışında.bence sadece iftira diyorum madem charın şifresi değişmio o zaman adam sana nie cs +0 versin 20 gbsnide geri vermiceksin nasılsa burada daha nie tartışıosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 amonra sanırım ko da tanıyordum :d ama msn den konustum real para item satıgını konustuk fiyat sordum pahalı söleyince içimden kayı verdim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmOnRa7 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 birde utqanmadan forumda küfür edecek kadar aşağılıksın kimin ne olduğunu herkez anladı başının gözünün sadakası olsun git yemek ye 20gb ile kalanıylada üstüne başına birşeyler al off ne diye uğraşıosam bu salakla tanıyan tanıyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 iyi oldu sana layığıyla oynasaydın o charla hiçbirşey olmazdı.. apostle spotuna gelip party or troll diyip ana avrat küfür eden ve kendini ::informer:: olarak tanıtan adamdan herşeyi beklerim ben..@amonra7 iyi yapmışsın sende oyun 0-12 akıl yaşına sahip olan birinden daha kurtuldu.. azman/62/olympia.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 birilerini aşşalamaktan vazgeçin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 herkes hakettiği değeri görür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 son 1 haftadır birlerinin aşşalanmadığı bi konu görmüyorum zaten herkes kendini kral falan zannediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 kenjuro eger bu arkadas bidassa bi ara sersie oldunu idda etmişti hatta nekrozanın bitopicinde yazıyordu neyse bunu gectik bu 61lvlken czde dm kesecektik 3 5tane kestik bu disbandladı itemi alıp kaçtı artık ne cıktı bizde bilmioz:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bu herif zaten turk oldugunuda inkar ediyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ..................... [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 19:33 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Bwwwwwş.Oha.Yih yih. Yukarda eşşek kadar forum kuralları var arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar