CythraulAkhera Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 meraklanmaın haftaya 1.10 patchi ile beraber yeni realmler gelıomus http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-general&t=7352436&p=1 yenı acılacak pvp realmınde oynamak ısteyen arkadaslar pm atsın goruselım guıldımızı kuralım.. ya sole bısı dıecem ama cok nostaljık olucak hepımız yenı acılan pvp realmınde oynasak yanı ne bılıyım zevklı olmas mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 soul nettin ragnaros chro fln kesilmedi ama bwl yapıyolar ony mi kesiyolar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 linderoth wildrunnersdaydim zaten prez denilen priestin kibirine dayanamayip ciktim :p madboy evet hatirliyorum seni sagolasin oneri icin , bende zaten mage/priest/hunter arasi gidip geliyorum ama emin degilim su aralar priesti sahsen cok sevmiyorum ama guildlere falan cok rahat alindigi icin istiyorum zamaninda bi priest acsaydim su an alt charida sokmus olurdum iyi bi guilde.bide sunu demek istiyorum ya iyi guzelde yarin obur gun ilgi gormezse kotu oluyo.nordrassilde mesela adam gibi instance yapmak cok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 biz 4 arkadaş xavius da başladık yeni server ve full pop =) kasıcaz bu serverda sanırım türkde var bu serverda bakalım zaman ne göstercek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 cd bulabilsem bende gelicem ama =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar