xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 beyler telefon video klipleri mp4 olarak kaydediyor bilgisayarı aktardığımda ise k-lite codec pack winamp5 quicktime 6 pro medi player 10 war ama açılmıor dhaa ne yüklemem lazım açılması için :) şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 quicktime ile açılıyor zannediyodum ama bi de realplayer dene. bu arada bi program vardı biri söylemişti patiden ama adı aklıma gelmiyo her türlü dosyayı acıyomuş yani her eklentiyi barındırıyomus bilen varsa yazsın lazım oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 quicktime dene kesinlikle. itunes kurduktan sonra açabilmiştim ben de mp4 dosyalarını. [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 22:37 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ffdshow hallediyor hepsini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar