Malkor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Acaba ne zaman başlıycak bilgisi olan varmı lutfen yardım osym de yazmıyor şimdilik sizin bir haberizniz varsa söleyin[hline]Şu imzaları kaldırın yaw bide çöpü kapıcıya verin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 up pls th3 k3nk[hline]Şu imzaları kaldırın yaw bide çöpü kapıcıya verin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 bi Gülben Ergen Kadar olamadık kimse cevap vermiyor ( up )[hline]Şu imzaları kaldırın yaw bide çöpü kapıcıya verin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 En cok cvp lar gulben.. ile hırsız girmişe gelmiş Yaw dün Dadı dizisini izlerken eve hırsız girmiş benim videoları çalmış ayrıca 200 milyonda para işte ben 200 milyon paranın içindeki bir 20 milyonluk banknota ek kontenjanla ilgili bilgileri yazmıştım şimdi bulamıyorum lutfen yardım[hline]Şu imzaları kaldırın yaw bide çöpü kapıcıya verin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 daha uni lere kayıtlar bitmediğinden şu an için kontenjanlardaki boşluklar belli değil.ünilere kayıtlar bitsin eğitim başladıktan 1 ay sonra falan yani ekim gibi sanırım belli olur[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 hah bunu bekliyordum önceki seneye göre kıyaslamışsın çok saol bir sorum daha var dersler 23 unde başlıyor ekkontenjanla yerleşenler ne yapıorlar acaba ?[hline]Şu imzaları kaldırın yaw bide çöpü kapıcıya verin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 ek kontenjanlar derslere geç başlıyor yaklaşık 3-4 hafta kadar sanırım.geç başladıkları kesinde süresini tam bilemiyorum[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar