Ceday Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 şimdi ben girdigim birtakım sitelerden ses kaydetmek istiyorum, bunun icin ideal bir program söyleyebilir misiniz? windowsun audio recorderı var ama, dandik bişi o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 hmmz cubase ,acid gibi programlar var hem edit de yaparsın[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 hmz program icin tam link gibi bişi var mı? nette arattım da binbir türlü bişi cıkıyor. hangisi nedir pek bir fikrim yok benim de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Acid Pro 4.0 indiriyorum, inşallah dogrudur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar