Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bu arkadaşda poposu kalkıklar sınıfından alyana düzerim mantalitesi var bundada shhh ignoring... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 beyler leavemealone server acıldıgından beri var bu serverda hepsi emek verilmiş charlardandir. kosp a dogru durust girmemiştir kosp a girse 70 olurdu zaten. 65 deil + leaveden daha iyi warior oldugu iddaa eden varsa gelsin. hesaplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bu muhabbeti buraya getiren sizsiniz .madem buraya geldi alayina gider diyorum bende. bunda kizacak bisi yok stuner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ben buradaki insanlarla bir aileyim diyelim. sen aileme karşı alayına gider diyorsun. ben de senin ailene desem hoşuna gider sanırım. uzatmayı bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 offfffff offffffff mael nerelere getirdin muhabbeti ya. ne diyim sana . demiyorum artık bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 olm adam diyor ki charim saglam ben bu oyunu biliyorum. varsa denemek isteyen gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 susmak için bir şey yapman gerekiyorsa; hiçbir şey hiçbirşeydir. bunu anla yeter bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yok mael biz senle anlasamayacagız . charını satmak isteyen bir insanın charının saglam oldugunu sölemesi abesmidir onu anlamadımki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 meal yaş kaç hocam senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 madem o kdr ii biliosun, nie pazar alanina yazmiosun sdfsdfssdf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar