myth_71 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 sayın wow oyuncuları k.e olayını bitirdikten sonra wow oynamaya karar verdim.. ingiltereden cd siparişinin gelmesini bekliyorum.. bu arada free serverlarda oyunu anlamaya çalışıyorum.. fakat anlayamadığım bir şey var. oyuna normal mi pvp mi başlamak lazım... buna bir türlü karar veremedim. normal oynarsam sonucunda biryere varabiliyormuyum .. real oyunda warior açmaya karar verdim.. ama talent meselesi baya bi canımı sıkacağa benziyor.. freeserver larda bütün talentleri doldurmaya alışmışken.. :d bir wariorun talentleri nasıl olmalı tank olmayı düşünüyorum... yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederim.. saygılarımla............................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 level 50lere kadar prot gitsen de fazla farketmeyeceği için arms/fury karışımı tavsiye ederim. hatta level 60da bile mc/bwl başlayana kdar prot almana gerek kalmaz diye düşünüyorum :) en hızlı level almak için fury iyidir. pvp için de arms güzeldir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ööncelikle pvp ve normal server arasındaki en önemli fark pvp serverlerinde tüm outdoors da pvp'ye açık olman normalde olmaman. onun dışında pvp serverlerinde oyuncu yoğunluğu. seçeceğin serveri arkadaşlarının olup olmamasına yada buradan forumlardan bu adamlarla oynamak isterim demene göre seçmende fayda var. talente bir sorun çıkcağını sanmıyorum zira tank olmak istiyorum demişsin zaten. 60 a kadar prot arms gidersin belki 1-2 furry alırsın sonra olmadı 5g ye değiştirirsin talentleri istediğin gibi düzenlersin. zaten oyunu oynarken bu farkı illaki hissedeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myth_71 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 açıklıyıcı bilgileriniz için teşekkür ederim drogonfire ve phlox.. biz 4 kişi yeni başlıyoruz .... warior,priest,hunter,rogue... karakterler açarak hepbearaber oynamayı planlıyoruz.. bu 4 lü gurup uygun olurmu sizce?? mc/bwl gibi terimler bana çok yabancı ama olsun umarım bu oyundada pişeceğim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 başlangıç için çok uygun ama instance olayına gelene kadar zaten guild olaylarına girersiniz olayıda kapmış olursunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myth_71 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 mc/bwl = ? instance = ? :d :d :d bide sizce yeni açılan bir server mı yoksa eski bir server mı mantıklı başlamak için ?? şimdiden teekkürler yanıtlarınız için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 eski serverda kendi levelinizde adam bulmak zor olur instancelere alınma ihtimaliniz daha düşük. mc falan hep instance isimleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar