BJKforever Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 selam arkadaşlar acaba ankarada o bildğimiz klasik judo aikido karete de giyilen beyaz elbiseyi (gi) nerden bulabilirim acaba? armada da falan bi spor mağazasında olabilirmi? bilen varsa lütfen yardımcı olsun. teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 çeşitli spor mağazalarında satılıyor olabilir, ama ben daha detaylı araştırıp geri bildirim vereceğim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BJKforever Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 eywallah çok saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 hepsiburada.com dan satın alabilirsin kargo ile gelir tercih senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Ülkealan pasajında Sinan Spor var oraya bir sor iyi bir adamdır ben Judogi mi oradan almıştım seneler evvel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 or-an dojo yami gidiyosun sen? yoksa ayranci ve konutkentte var bide galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar