Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 xp araç çubuğumun rengini değiştirmek istiyorum, bu yüzden google de biraz aradım bulduklarımın hepsi iconları, veya araç çubuklarını komple stilini falan değiştiriyor. şu alttaki gri şeyi siyah veya vişne çürğü yapmak istiyorum, ilgilenirseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 s.tyle xp ile yapabilirsin. http://www.tgtsoft.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 hay allahım ben ne antenim ya! zaten windowsun kendi renk ayarları var.. yinede zaman ayırdığın için saol fistan evet antenliğin sınırlarını zorluyorum, toolbarın rengi değişmiyor. şu program nasıl kullanılıyor? yani toolbarın şekli şemali aynı kalsın da rengini editlemek lazım bana :) [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 20:11 tarihinde, Earenwen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar