DiABoLiK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 arkdaşlar bir arkadaşım aylarca emek verip kastığı charı yaptığı bir dikkatsizlik sonucu kaybediyor. yardım sözü verdim konuyu anlatmak istiyorum. lütfen yardımlarınızı bekliyorum. bugün oyuna giremeyince can sıkıntısından siteyi gezmiş sonrada id ve şifreyi girmiş kişisel bilgilerini düzenlemek için direk mail isteyip resetleme olayı olmuş tabi doğal olarakta gelmesi gereken şifre malesef gelmemiş. sonra kayıp şifreyle değiştirme yoluna gitmiş. ordada malum şu gizi soru olayı var ve bunu geçemiyor. 1- arkadaşım ne yapması lazım? 2- paralı üye değil gold tarzı bir üyelik alsa gizli soru yada diğer bilgileri değiştirilme şansı varmı? 3- kayıp şifre için gönderilen mailler nezaman cevaplanıyor? şimdiden hepinize teşekkür ediyorum... saygilarimla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 gold piremum and mail cozum 2 gun içinde gerceklesir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 cevap 1-2 sonra gelir. premium yoksa kaale bile almazlar. şifreye reset attığınız için premium alma şansınızda yok. o char gitti arkadaşlar gm torpili bulamassanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
juri_belev Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 arkadasının yapması gereken tek sey iyi ingilizce biliosa tabi ares1 de aksam saat 9 gibi girsin sanaha kadar phosphor geli ona pm atın ve ıd bilgilerini verin o yardımcı oluor bu konuda benım warriorum un passwordu gelmedi 3 ay bu yolla geri aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 eğer premium yoksa bb de o chara benm charm gtti 1,5 aydr şifre yok premium wrsa belki gmler sni dinler azck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar