Prawler Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Dün misafir geldi dijital kamera da vardı işte resimler buyrun.. Resimler biraz geç açılır..(JPG ama kaliteli) Balkonda çektiğim resim (hava buz gibiydi) Gitarım Bilgisayar başında.. Bu resimde yatağın üstünde eşyalar var toplasaydım resmi çekerken çok dağınığım ya :P Surat full sivilce olmuş kurtulmak lazım Neyse yakında alacam bi dijital kamera daha çok yollarız :) [hline]Prena Online Community[email protected][Bu mesaj Prawler tarafından 27 Şubat 2003 13:58 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Prawler tarafından 27 Şubat 2003 13:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 abicim int exp sapıttı ya.. insan link falan verir bari :-p[hline]Experience My Dead Side KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 harbi sivilce sorununu aşman lazım artık.. biraz imaj da deiştir eheh :)[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 deli çikolata ve yağ depoluyorum ondandır[hline]Prena Online Community [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 ehe bence başka bişiden.. nese sölerim sonra :-P[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 ahaha koptum yaa ben mi yanlış görüyorum yoksa ikinci foto da ayaklarınmı çekmişsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 göbek ve ayaklar olcaktı doru cevap Puan veremiyoruz[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 bilgisayar hoparlörlerimiz aynı.gitarın hoş şimdiki aklım olsa bende mavi alırdım benimki tikky kırmızısı[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 said: -coLdwind-, 27 Şubat 2003 14:20 tarihinde demiş ki: ehe bence başka bişiden.. nese sölerim sonra :-P[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez." cold iyiki soylemedin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Işıkların titreşme olayını çok seviyorum.Bir gün sırf ışıklı bir ceddeyi öyle çekeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 said: GeeM, 27 Şubat 2003 15:04 tarihinde demiş ki: göbek ve ayaklar olcaktı doru cevap Puan veremiyoruz[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem lol misafirin göbeği ve ayakları o :)[hline]Prena Online Community [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Kardeşim seni "Reklam Öz Denetim Kurulununa" şikayet etmek lazım :) lol Şamdan mı sandın burayı :P[hline]"Love : ] is splendid , we can't live whitout love " Mouline Rouge... (1900) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 eywallah disapp liv tylor un posterini bulsam asacam[hline]Prena Online Community [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar