Jester Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 e yalan mı abi :)[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 said: Azure_Knight, 10 September 2003 18:33 tarihinde demiş ki: Bilmem dikkatinizi çektimi zaman geçerken binalar falan her sey degişiyor ama sadece görüntüdeki cami aynı kalıyor tek bi degişiklik bile yok,bunun bi önemi var mı bilmiyorum sadece dikkatimi çekti diye söylüyorum... Eh gelecekteki ewleri kafadan sallayabiliyorlar ya da filmlerdeki gibi yapıyorlar ama cami nası olur gelecekte onu bilemezler ki deiştirseler de ztn tepki alabilirler bnce[hline]MKC EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: winxp ile tv kartından sex alabilen varmı ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 köprü de sanırım aynı kalıyo. bi de babaanne de güzel olmuş yane. "yemem ben öyle hap map" ehhee[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar