turkish_bow Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 olimpiada 20bus almıstım düpe oldugundan emindim 2mden aldım cünki ve dupe wipeda silinmisler ama yaptıgım 3milyar para duruyor cok mutluyum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ahhh ahhh paticik xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 3 milyar paran var ve 20 busun silinmesinimi konuşuyoruz burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 anarshe hayr 20 busn we silinmeyen 3 milyarı konuşuoz :d:d yokk be milletn birbirine saydklarndansa bu topic daha ii ama pati yaknda düzelr moderatlar yawaş yawaş oturuo zatn sadece moderatlarla olmaz bzmde duyarlı olmamız lazm ama modların yawaş yawaş gelmesi ii olmuş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ji be moderatör olmayamı heveslisin ne ? her topicte bu cümle geçio ehuehu =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yok bee ben kendi sitemle uuraşıom okulla uuraşıom priestmle uuraşıom bide pati aşar bni xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bna sorarsn önce burial_tr yi snrada murtazayı bulsnlar burial çok kaliteli adamdı murtazada öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 aklıma gelmişken bnki patide 7543879543 kez banlanmış bir herifim snce kim bni nie mod yapsn xd ( yanlş anlamayn sadece 1 tanesi küfrden ( kendime yazılıdan snra m.q demştm xd ) kalanları nefr le birzck ters gittiğmden ( mesela kız arkadaşı nefrle şubatta evleniyoruz dediğinde geçmiş olsun demek gibi xd ) ) uzun lafn kısası bni zatn mod yapmazlar 6 tane banım war 7 olacktı karakedi wazgeçmiş ( : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar