demonizer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 shamanımı restoration yapmaya karar verdim sizce nelere veriyim. yardım ederseniz sevinirim(mc için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 enhancement talents - 11 points ancestral knowledge - rank 5/5 thundering strikes - rank 5/5 two-handed axes and maces - rank 1/1 restoration talents - 40 points improved healing wave - rank 5/5 tidal focus - rank 3/5 ancestral healing - rank 5/5 eventide - rank 5/5 improved lesser healing wave - rank 5/5 tidal mastery - rank 5/5 improved mana spring totem - rank 5/5 nature's swiftness - rank 1/1 purification - rank 5/5 mana tide totem - rank 1/1 bu benim seçimim raidde healerların olduğu guruba koyuyolar healerların manası bitince mana tide ı koyuyorum güzel bi mana kazancı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 peki 2h axes maces nedenki? Mesela ben sadece pve talent build yapmak istiosam onun için ii bi şey sölermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Realmoste Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 thundering strikes - rank 5/5 two-handed axes and maces - rank 1/1 bu 2si pvp ağırlıklı talentlar.aslında guildin healerları ne kadar iyi ona bakar.hajnal ın ilk zamanlarında healer açığından full cloth giymiş bir shaman olarak görüşüm shamanın talentları guild healerlarının pri ve druidlerin ne kadar iyi olduğuna göre değişmelidir. gerçi arkadaş resto shaman olcam demiş yani pve yapmak istediğini göz önünde bulunduruyorum. [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 14:27 tarihinde, Realmoste tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 aslında doğru söylüyosunuz ama bende finkle lava dredger var mesela 24 intellect veriyo yani onu kullanabilmek güzel mana poolumu baya genişletti e manada resto shamanın vazgeçilmezi buffsız 6350 mana şu an için fena diil hani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 abi pardon ama sizin cebinizde 13543 gold war sanırım 1h farm yapmak işkence thunder strikes a gelince o da 2h gibi farm için yani unutmayalım pve talent yapmak sadece raidi düşünmek deildir tabi guildiniz zenginse we sizin repairlerinizi karşııosa bunlara gerek yok o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar