Voys Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 istanbul dışı bir devlet üni. de reklamcılık okumak istiyorum. aslında hedefim anadolu üniversitesiydi ama sonrmadan öğrendimki ordaki reklamcılık 2 yıllık önlisans ve açıköğretimmiş. şimdi değiştirmem lazım hedefimi. şuranın reklamcılığı iyidir, burası güzeldir diyebilecğeiniz yerler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 izmir ekonomi ünv. var. çok güsel imkanları var. vakıf üniversitesi ama.bayaa bi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 edit: haa pardon [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 02:07 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 reklamcılık adı altında eşitağırlıktan öğrenci alan: istanbul bilgi üniversitesi-reklamcılık (267.479) istanbul bilgi üniversitesi-reklamcılık (burslu) (345.843) istanbul kadir has üniversitesi-reklamcılık (269.645) istanbul kadir has üniversitesi-reklamcılık (burslu) (330.718) istanbul bahçeşehir üniversitesi-reklamcılık (267.060) istanbul bahçeşehir üniversitesi-reklamclık (burslu) (334.922) kocaeli üniversitesi-reklamcılık (313.440) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 reklamclık okumak istiyorum demişsin yani alanın eşitağırlık olmalı çünkü reklamcılık bölümü olan bütün üniversiteler eşitağırlıkla alıyor. sonra da demişsin ki eskişehir anadolu üniversitesi hedefimdi. ama eskişehir anadolu üniversitesi'nin reklamcılık ve halkla ilişkiler bölümü var ve bu bölüm sözel ile alıyor. yani ben seni anlayamadım. reklamcılık okumak istiyorsan eşitağırlıkla eskişehir anadolu üniversitesinde okumak istiyorsan sözel ile girmelisin sınava ayrıca: eskişehir anadolu üniversitesi reklamcılık ve halkla ilişkiler bölümü açıköğretim ve önlisans değildir. 4+1 yıllık eğitim veren normal bi bölümdür.(4yıllık eğitim 1 yıllık hazırlık) ve sözel puan türü ile ğrenci alır. geçen sene ortak alandı ama buseneki değişiklikte tamamen sözele geçti. yukarıdaki msjda bütün 'reklamcılık' fakültelerini yazdım aşağıdaki msjda da bütün 'reklamcılık ve halkla ilişkiler' ya da 'halkla ilişkiler ve reklamcılık' fakülteleri olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 'reklamcılık ve halkla ilişkiler' ya da 'halkla ilişkiler ve reklamcılık' adı altında sözelden öğrenci alan: eskişehir anadolu üniversitesi-reklamcılık ve halkla ilişkiler (334.962) izmir ekonomi üniversitesi-halkla ilişkiler ve reklamcılık (306.934) izmir ekonomi üniversitesi-halkla ilişkiler ve reklamcılık(burslu) (345.164) kktc-gazimağusa doğu akdeniz üniversitesi-halkla ilişkiler ve reklamcılık (277.374) kktc-gazimağusa doğu akdeniz üniversitesi-halkla ilişkiler ve reklamcılık (burslu) (321.854) kktc-lefke amerikan üniversitesi-halkla ilişkiler ve reklamcılık(282.664) kktc-lefkoşa uluslararası kıbrıs üniversitesi-reklamcılık ve halkla ilişkiler ((273.775) kktc-lefkoşa uluslararası kıbrıs üniversitesi-reklamcılık ve halkla ilişkiler (%50 burslu) (315.162) ayrıca: istanbul yeditepe üniversitesi-reklam tasarımı ve iletişimi (266.948) istanbul yeditepe üniversitesi-reklam tasarımı ve iletişimi (burslu) (320.073) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar