kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yardım etmek isteyen var mı? tek başıma kasıldım biraz işlerimden dolayı... ilk bölüm bitti sayılır, 2. ve devamından itibaren çevirmen işime yarar uğraşmaktansa...
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 http://www.kymophobia.com/fate-stay-night_v1c1-kymophobia.zip.torrent
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ellerine sağlık ( ee niye kimse birşey yazmamış ?!?!) gerçektende animesini beyendiğim bir seri (her ne kadar yeni başlamış olsada) tavsiye ederim hemide türkçeye çevirilmiş tadından yenmez :p
kymophobia Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 tanoren ile birlikte baştan başlıyoruz. ben dna'ları ekarte edip (bu dna versiyonuydu) normal mangaya başlayacağım onunla yani. bu seriyi yakında 4'lü paket halinde torrente koyup kurtulacağım. not: bu manga altı üstü, birkaç gb olmaz değil mi? en fazla 2 3 bilemedin 5 mb olur... =)
kymophobia Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ama onu release etmeden önce boyutlandıracağım zaten. bende raw halleri var, her sayfa 37 ile 44mb arası taranmış. hiç öyle release gördünüz mü? =)
Öne çıkan mesajlar