kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yardım etmek isteyen var mı? tek başıma kasıldım biraz işlerimden dolayı... ilk bölüm bitti sayılır, 2. ve devamından itibaren çevirmen işime yarar uğraşmaktansa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 http://www.kymophobia.com/fate-stay-night_v1c1-kymophobia.zip.torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ellerine sağlık ( ee niye kimse birşey yazmamış ?!?!) gerçektende animesini beyendiğim bir seri (her ne kadar yeni başlamış olsada) tavsiye ederim hemide türkçeye çevirilmiş tadından yenmez :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 kaç mb ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 tanoren ile birlikte baştan başlıyoruz. ben dna'ları ekarte edip (bu dna versiyonuydu) normal mangaya başlayacağım onunla yani. bu seriyi yakında 4'lü paket halinde torrente koyup kurtulacağım. not: bu manga altı üstü, birkaç gb olmaz değil mi? en fazla 2 3 bilemedin 5 mb olur... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 valla 1. chapter 16mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ama onu release etmeden önce boyutlandıracağım zaten. bende raw halleri var, her sayfa 37 ile 44mb arası taranmış. hiç öyle release gördünüz mü? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar