Krusty Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 sabrina iyi oynuyomuş yalnız, dikkat edin yani tehlikeli olabilir =) örneğin reddogtan daha iyi onayladım bunu.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 azuzhauzha sie:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 hoş. bi de online bi servera nasıl bağlanılacağını falan anlatan bi sticky falan var mı soldat bölümünde. ben sadece cs ve half-life2 oynadım online. onlarda da serverı seçip çift tıklayınca giriyodu. ip port falan yazmıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 1.3 versiyonunu yüklediysen. join'e girip ip ve portları yazıp nebulaya bağlanabilirsin. oda şöyle nebula server; capture the flag sunucusu ip:81.21.173.140 port:23073 deathmatch sunucusu ip:81.21.173.140 port:23072 oyunda join'e girersen nereye yazıcağını görürsün zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bi de kayıt yaptırmak lazım di mi? ama siz paticik serverında diilsiniz galiba?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 kayıtmayıt yok yükle gir direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 paticik'e ihanet ettik biz:p valla açık olsa ona girerdik ama kapalı :( üyelik falan gerekmiyor. yalnız bide şunu hatırlatayım şuan girersen pek fazla insan bulamıyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 e kayıt yaptırmak gerekiyor diyodu topicte. nick ve ip yazıyosun. bi e şifre galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yarın akşam bi pati tayfası atsak kaç kişi toplanır?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 o paticik server ı için geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yarın ben muhtamelen maça gidiorum.gelemiyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 isabet olur... muhauhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ben de o serveriçin demiştim zaten. neyse ben de başlarım artık ucundan. sabrina öldürebilirmiş gerçi ama olsun naapalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 anıl buluşalm bab beraber kaçalm maça? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 korkma zuzaylı kardişim, ben kendi attığım bombalara çarpıorum genelde yanına gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ip veriodunuz noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bu aksam yapalım artık bilen biri acsın sunucuyu deli oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 geleyimde hepinizi keseyim ulen ordan konusmak kolay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yükleyin 1.3'i nebulaya girelim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ben ilk basladıgım gun girmiştim patinnin server ina 10 dakka içinde 15 kişi içinde 1. olmustum mayyak oynarım yanı. [email protected] oynucak olan varsa eklesın ogretsın su ıp işini filan dowiveriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bence sen botlarla oynamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ee war mı oynayan? atılıyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 harbi açtılar konuyu bıraktılar. o kadar gaza gelmiştik halbuki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 gerçi ben oynamayalı çok uzun süre oldu ama garbıç tayfası oynarsa gelmek isterüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 çok pis awm kulannırım.. ama 1.3 baymış ya.. silahlar çok tepiyor falan.. eskiden salardık bayır aşşa ne güzel (. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar