oyoy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 selam bl deki türk guild ismleri bilen varmı acaba uzun zamandır oynamıyodum fakat dayanamadım geri dondum ve bi guilde girmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim 60 rogum var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Realmoste Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bildiklerim : mutation team(mc&ony) , last hope of motherland(pvp) , revolution(mc&ony&bwl). tamamı türk olan guildler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 buradaki burning legion başlığında var hepsi, birde allymisin horde mi? horde: revolution ally: invadoria, wolfbrotherhood hatırladıklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 tesekkurler :p hatirladigin icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oyoy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 troll rogum var yani horde bide biricam daha olacak anladıgım kadarıyla artık guildlere gire bimek için fıre item kasmam lazım rogu icin bu itemleri nerden bula bilirin biraz fazla şey istedim am kusura bakmayın artık:) üstüm full yeşil suan yani baya kotu bi haldeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bl realm başlığında hepsi var, üstüne guild tanıtımları diye ayrı topic de var, oralardan aradığını bulabilirsin sanırım. bl da çokça guild var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 catastropheda var tamamı turk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 last hope of motherlandın officierlarını bilen varmı veyada web adresını? guild sticky baslıga baktım goremedım belkıde gozden kacırdım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 biraz dire maul bi de üstüne volcanic leather parçaları ile yeterli fire resistin olur sanırım mc için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar