Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 durum 1-1 dk 80 e geliyor sanırım. Yediğimiz golde alpay rezaletti. Rüştü 65. dk da sakatlandı yerine ömer girdi girmez olaydı.. Isınamadığı için topu tutamıyor daha, yani bülent olmasa baya bi gol yemiştik. İşin ilginç yanı da irlanda seyircisi ömerle dalga geçiyor. Degaj kullanırken ömer gerildiği sırada "ooooo..." vurduğunda da "oley" falan diyorlar. Top her ömere geldiğinde seyircilerin sesini duyabilirsiniz eh. Takım olarak bariz vasat oynuyoruz fazla zevkli bir maç değil.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 eet bende arada bakıyorum bayık bıde bızımkıler sankı pıjamayla oynuyorlar gıbı duruyor ya rezalet su nıke formalar pof[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ahah o omer oalyina koptum bende yazık adama[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 çok sıkıcı 2. yarıyı izlemedim bile.[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 okan attı 2-1 oldu[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 2-1 oldu gol okan koç asist ergün.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 09 September 2003 23:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ne okan kocu be okan yılmaz :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 oh be yendik. hakem sağolsun ilk ayrıda byaa bi korudu yoksa farka gidiodu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 puahaha top omer e geldımı manyaq oluyor eheh[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 2-2[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 hem elle mudahale hemde omer e faul yapıldı $erefsızler[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ahahhaha zaferin iki kolundan tutup gol attılar. hayatımda gördüğüm en komik gollerden biri.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ömer değil zafer[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ofsayt oldu be gol attık ama nese bıttı mac[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 okan! gol! mü... değil ofsayt 2-2 bitti[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ahah mac bıttı sıyah ekran geldı yabancı spıker kendı kendıne one one two wto one two bıseyler dıyodu muha :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 yine de iyidir en azından yenilmedik ehe hazırlık maçlarında git gide daha iyi olcaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 irlanda baya iyi oynadı yannız. elemanlar deli baskılı oynadılar topun oldugu bolgede süper çoğaldılar helal olsun pek bişey oynatmadılar bize. bu futbola 2-2 gene iyi bize[hline]Raj'Asta Krinn Eclipse Neenar of Hibernia Excalibur Amin n'rangwa edanea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 yahu ne biçim bir maçtır bariz komedi. herkes amatörce oynadı ergün hariç. yani ingiltere karşısında da böyle oynayacaksak.. ı ıh olmaz. bu maçtan alınacak dersler: 1- kaleye asla ömer geçmemeli 2- defansta alpayın artık fazla yeri yok. 3- uzaktan şutlara belki de daha ağırlık vermeliyiz.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 anam ya ölecem gülmekten. ilker yasinde bomba patlattı. golu attık.3-2 olacak hakem ofsayt diyor. ilker yasin: buda bizim golümüz diyorum ama okan açık bir biçimde ofsaytta. kamera pozisyonu gösterir.okanın ofsayt'la uzaktan yakından alakası yoktur.hatta en yakın savunmacının 1 metre arkasındadır. ilker yasin: eeeee. hmmm. tabi bu kamera açısında tam bi yorum getirmek kolay değil. yani topa vurduğu anda açık ofsayttı. eheue "topa vurduğu anda açık ofsayttı" dedi yaw.:)[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 lol ,iyiki izlememişim maçı yoksa geberirdim :([hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 yok ra_d cidden ofsayt o pozisyon, kamera açısı yanıltıyor bu arada ergün, bülent, tugay tek olumlu çalışma yapan adamlardı, tuncay çok uğraştı ama bayaa harcadı pozisyonları, hakan çok kastı, golü güzeldide ama pozisyona girmekte zorlanıyo girdiği zamanda vurmak yerine pas çıkartıo, harcatıo pozisyoları alpay 4 metre önde olduğu pozisyonda 30 metrelik mesafede geriye düştü gol komedi, ömer'e çok üzüldüm, şanssızlık oldu, güveni yıkıldı adamın, destek olmak lazım deniz bayaa hızlı, böyle oynatması lazım güneş'in çünkü alpay'ın biletinin kesilme zamanı geldi, bülent'te hernekadar formda olsada gençlere önünü açmamız lazım bu turnuvadan sonra bence, yani kısaca deniz saçını kesmeli ve alpay yerine oynamalı[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 nası abi. bi daha izlerseniz altı pas çizgisiyle karşılaştırın. bidiğniz gol.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 az önce türkiye maçının tekrarı vardı. izleseydiniz buz gibi gol olduğunu görürdünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar