slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 player book cok pahalı vede anlaması baya zor ama genede onu okuduktan sonra oyunu bilmedigimi fark ettim okadar cok detay varki (gerci arkadasta okudum onun kipabı)oyun acayip zevlenicek alın okuyun ve görün.[hline]ŞEREFİM YAŞAMIMDIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 player book dediğin players handbook ise 40 milyon civarıydı türkçesi. Eğer pahalı geldiyse kazaa dan indirebilirsin.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 bende fotokopisi war ama se kuzenden zamanında cektırmıstım fotokopi bide monster manual war o kadar zaten oynadıgım dayok grup bu kuramadık gıttı :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar