Bronx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Galaktik sivil savaş... 100'lerce metre uzunlugunda ordular... Amansiz catismalar... Tarihe yon verenler... Ve savastan bile kar gudenler... Gunduz... Ve gece... Oradan oraya dolanip duruyoruz... Ucsuz bucaksiz coller... Veya muhtesem manzaralar... Huzur... Veya tehlike icinde... hic fena degil =P[hline]you don't like my shit. so sue me.[Bu mesaj Bronx tarafından 25 August 2003 19:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 ss ler oldukça güzel bronx.. ekran kartın nedir merak ettim sorabilir miyim :p[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Kutlarım guzel olmus..[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 said: -coLdwind-, 25 August 2003 20:23 tarihinde demiş ki: ss ler oldukça güzel bronx.. ekran kartın nedir merak ettim sorabilir miyim :p[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere bu forumlarda dandik diye tabir edilen geforce fx5200 128mb =)[hline]you don't like my shit. so sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 hmm tahmin etmiştim :) ilk olarak at-st li ss açıldı, ordan tahmin ettim.. belli oluyor zaten büyük oranla hehe :p[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Bronx Karakterlerin saçlar süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 O waypoint kutucugu nasil açılıyor :) ?[hline]Muhendis A'ab Novice Pistoleer,Novice CH at Eclipse Wolith Wannabe Commando at Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 vader ı flan nası gördün lan[hline]OSI Acc ı satıom..kelepir abi bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 at'lerin hepsini ayni ekrana sigdiramadim kenarda 4 tane daha vardi hahah... waypoint monitor son patchlerden birisiyle geldi options/misc'in altinda. vader da mahalleden arkadasim.[hline]you don't like my shit. so sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 sen hangi serverdaydın bronx? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Harika[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 BIde vadera palpatinin ettgı laflar edıt olmasa :D Ama super olmus bu arada Auilaya katılıyorum OSS ye kafam gırsın, ama once ıngılızcecıye gırsın[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 ühüüüüüü ühüüüüüü[hline]Duxus --------- blackchaos, 09 June 2003 23:22 tarihinde demiş ki: allaha yakın bana uzak ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 +1 ühüüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 wow süper![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Apprentice Sharpshooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 said: -Mehanix-, 26 August 2003 14:40 tarihinde demiş ki: sen hangi serverdaydın bronx? kettemoor =)[hline]you don't like my shit. so sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 said: Cuce, 26 August 2003 22:04 tarihinde demiş ki: BIde vadera palpatinin ettgı laflar edıt olmasa :D Ama super olmus bu arada Auilaya katılıyorum OSS ye kafam gırsın, ama once ıngılızcecıye gırsın[hline]Cuce iste bildigin cuce yok edit degil onlar resmen kovdular beni ikiside hehe[hline]you don't like my shit. so sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 cidden çok gusel ekran goruntuleri... oyun avrupaya gelsin ben de alıcam şimdi 100 kusur milyon vermek istemiyorum.. ayrıca vaderın o lafı da direk episode 6 dan almışlar yuzsuzler insan yeni bişi yapar :)[hline]Solid Snake Damien app mage (Europa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Heyt be. Ben gıremem Emperorun odasına tırsarım nası cesaret etmıs onu dusunuyorum. [Bu mesaj Cuce tarafından 28 August 2003 11:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 imparatoru uyarmak lazım darth vader ın satıcı ve nonoş olduğuna dair[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merovingian Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 hahah görüntüler için sağol bronx. yüzbaşı thrawn ile olan muhabbetinizde gözümden kaçmadı bu arada.. ileride grand admiral oluyordu o senaryoya göre. aman diyeyim. :)[hline]being the god's worst enemy or nothing. which one would you choose? we're the middle children of history with no special purpose or place, and unless we get god's attention we have no hope of damnation or redemption. hell or nothing. which is worse? burn the museums. wipe your ass with mona lisa. this way, at least god will know your name. radiant victor! //system halted. enjoy the silence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merovingian Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 hatta (bkz. thrawn)[hline]being the god's worst enemy or nothing. which one would you choose? we're the middle children of history with no special purpose or place, and unless we get god's attention we have no hope of damnation or redemption. hell or nothing. which is worse? burn the museums. wipe your ass with mona lisa. this way, at least god will know your name. radiant victor! //system halted. enjoy the silence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 said: merovingian, 30 August 2003 22:20 tarihinde demiş ki: hahah görüntüler için sağol bronx. yüzbaşı thrawn ile olan muhabbetinizde gözümden kaçmadı bu arada.. ileride grand admiral oluyordu o senaryoya göre. aman diyeyim. :)[hline]being the god's worst enemy or nothing. which one would you choose? we're the middle children of history with no special purpose or place, and unless we get god's attention we have no hope of damnation or redemption. hell or nothing. which is worse? burn the museums. wipe your ass with mona lisa. this way, at least god will know your name. radiant victor! //system halted. enjoy the silence. haha evet pek bi sevisiriz kendisiyle[hline]you don't like my shit. so sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 bab emperor'a geldim WOO HOO lafını tuttum manyak muhabbet yapmisin palpatinle:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 said: Xechelon, 31 August 2003 00:50 tarihinde demiş ki: bab emperor'a geldim WOO HOO lafını tuttum manyak muhabbet yapmisin palpatinle:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." haha, aslinda grand hall'a giremiyosun ben bi sekilde girmisim hic gorev yapmadan, e hepsi de kovdu tabi, hatta Veers "Notyet" dedi lol[hline]you don't like my shit. so sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar