LORD_ROGUE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 endo olum bu progmamı indirdikten sonra oyuna girince kısayol çalıştırma tuşu koıyabiliyomusun-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 neden ip lerle uğraşıorsunuz o programın içinde binlerce ip var ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 @lord_rogue ctrl+alt+d.elete yaparsın pencere açılır masaüstünü göster dersin masaüstünden çalıştırırsın normal yöntem ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bide klibe müzik eklemek için record sound u seçerek o anda çalan şarkıyıda klibe eklior ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 benim sorum frapla alakalı bende zaten fraps war fakat 30 sn civarı video çekio..... bu tam sürüm daha mı uzun çekio? yoksa bendeki de mi tam sürümdü zaten?(fraps.com dan indirmiştim) [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 10:49 tarihinde, FromTheHell tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LORD_ROGUE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 fraps programı sesli çekimmi yapıyo _? yani oyunun senimi alıyo_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 oyunun weya oyunun sesı kapalıysa dıger wınampden sonique den vs vs calan muzıgı alıor ama sorun cekımın 30 sn ye gıbı kısa surmesı bu konuda yardım edebılecek warmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 oyunun sesini kapatmak mümkünmü ? nası yapcas :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar