kabiastro Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 ya arkadaşlar ben bi devre yapmak istiyorum böle ışık değişimlerinde öten sensörün olan devre yani ışık kapanınca sensör anlıcak ve zil çalacak yada hareket algılayıcı sensörü olacka falan bunla ilgili devre şemasını bilen bir arkadaş varsa yazabilirmi yada netten nerden bulabileceğimi söyleyen biri olursa çok sevinirim saolun[hline]Je pense,donc je suis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 elektronik devreler kitapları var piyasada onlarda bunun gibi pekçok devreninde şeması ve çözümü var ayrıca istedigin devrenin bi benzeri hobby devre olarakda satılıyor(hem yapılmışı hemde sadece parçaları bi torba içinde -ikisindede devrenin çizimi açıklaması ve kurulum aşaması anlatılıyor, fiyatları kurulu olanı: 11-12milyon kurulmamışı 10-11 milyon arası) karaköyde ve kadıköyde bulabilirsin[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabiastro Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 ya evet o hobby biliorum saolasın da o hobbylerin yarısı dandik çalışmıo falan ii değil yane hobby harici diğer markalar iide ben buna benzer bi devre bulamadım ama aradıklarım tek tek var ama hepsi bir arada yok mesela sensörle algılama onu alarma çevirme falan yani[hline]Je pense,donc je suis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 bak mesela devre şemalari içeren kitapalr var bundan al içinde nasıl yapılcagı yazıyor mesela ben lcr metre(endüktans metre) yapıcaktım ilk gereken bir volt-amper metre oldu o cihazı aldım üstüne devreyi deiştirip kısa devre yapıp 2-3 direnç ekleyip bobinmetre haline getirdim yane sözün kısası bişi yapacksan başka bi cihazın üzerine kurabiliyosun böle durumlarda bazı hobby devreleri işe yarıyor istediğin devreyi tam olarak bulabilirsem siteme koyup link veririm ama pek sanmıyorum şuan[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabiastro Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 sitene baktım ama daha yapım aşamasında işte böle kitap falan almadan netten bulabileceğim adresler biliyor musun?[hline]Je pense,donc je suis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabiastro Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 ya neden kimse cvp yazmıo ama geyik konulara bakıyorum 1000 tane mesaj var[hline]Je pense,donc je suis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drake Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 cunku bu konuyla ilgilenenler ya yok yada girmiyorlar :)[hline]GeeM, 01 Şubat 2003 14:18 tarihinde demiş ki: Vay be 7 saat gelecekten gelmiş bir mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabiastro Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 evet doru haklısın[hline]Je pense,donc je suis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Valla bizim ilkokulda elektronik dersleri vardi.(is egitimi.) Ama en fazla iki kabloyu birbirine baglamayi, Bir ampul ve bi pilden olusan bisiler yapmayi ogrendim.. Sensor mensor bilmiyorum.[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Hareket algılayıcı istiyorsan sana basit bir şekilde hepsini açıklarım.... hatta benim evde kendi yapım lazerli hareket algılayıcı alarmım var :) ..........Lazer.......> 111110001111 |-FOTOSEL-------- Böle bir devren olacak Oradaki 11110000111 li olayda bir kesilme olursa alarm ötücek :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar