UnholyOne Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 arkadaslar oyuna girmeyi basardım dupe wipe galiba aldıgım emerald ring silinmiş :((( ardından yine dc ve serverlar offline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 a1 a2 acildi bir ara fakat ben login servera takildim iste:s bazarow: the king of the fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yapma yaw kotu olmus. du bakalım daha nelerımız sılıncek. bende hepsi offline gozukuo yada refreshe basmıom kac saattir .) http://www.knightempire.com/server/stats.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnholyOne Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 arkadas girdim dedi makinaya reset attım girebildim ring gitmiş ona uzulurken dc oldum bekliom bakalım ne zaman girebilecez tekrar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ya sorun surda bizim gmler surekli bataklikta sinek avliyor ama batakligi kurutmak gibi bir niyetleri yok. dupe wipeda sinek avlamaktan baska bisey degil bir sekilde onune gecmeyi basarmalilar. ama nasil? :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 cotigolovely sorunu halletmek ıstemıolarkı. daha oncekı konulardada yazdım. dupe her zaman oyun yonetımının ısıne gelıyor. wipeden sonra millet solugu scroll almada buluo. kapiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 buwwww scroll deyince azcık pk yapim dedim scrollar 300m o_o o neydi öle be .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bana mi soluyorsun aldigim kclerin parasi ile butun burslarimi bitiriyorum oyunda param yok kc cekmesen yapabilecegin bir seyde kalmiyorki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyneym Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 kendi kendime dusunuyordum ban acılınca scrolllar pahalı oldugu icin kendimce scroll alıp ucuza satıp millete hizmet etmek istiyodum xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bende launchere basıom 3 saatir start calısmıo:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ehehe emin ol satacagın scrolları pazarcılar alır kar koyar satar hizmet bosa gider he bende pazar yapıodum bu ara ne kadara satıosun :p j/k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 cotigolovely bende onu anlatmaya calısıyorum işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 senin paran yok kc yuklenıon wipeden sonra bırcogunda aynısı olacak we kc ye yuklencek. kapiş turko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yani turkcesi adminler yine kazandi:d itemler gidince millet kc ye yuklendi adminler araba modellerini bir defa daha yukseltti evine bir ekmek daha aldi cocuguna bisiklet yerine motor aldi:d bazarow: the king of the fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yaw anlamadigim olay su bu zıkkım dupe wipe gelince milletin item parasi gdiyor cash cekiyor ustunu diziyor peki bole bir durumda piyasada cok olan scrollun fiati dusmesi gerkmez mi? yok sa bize iktisatta yanlis mi anlatiyorlar millette dupeden kalma (fake charlarda) item para gene oluyor onlar cekiyor sende pk ni kclerinle aldigin scrolla yapiyorsun:) ne demek istedigini cok iyi anladim ama bize wipelida wipesizda kc cekmek duser:) [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 02:52 tarihinde, CotigoLovely tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 arz/talep dengesi deil bu olay :) direk oligopoly ;) scroll satanlarin hepsi aç.. hepsi fahiş fiyattan satior... bak 3-5 tanesi ucuza satsa bile, geri kalan 5612135 kişi gene bildiği fiyattan satacak :p kedi yani o kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 dupe wipeden sonra bizim serverda(cypher) karuslar savaşı kaybedior nedense :d [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 14:08 tarihinde, pckopat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 1322 patch gelio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 şimdi şöyle bir durum war. bu gunluk hayattada war. diyelimki moradonda ac scroll satan yok. adamın biri dolasıo bakıo ac yok koyuyo pazara fahiş fiyat çekio 100 m koyuyo. sonra ac satacak diğer elemanlar dolasıo bakıo 100 m civarı scroll bu adam alıo koyuyo 95 yada 100 e. ertesi gun oluyor mıllet dunku piyasayı bilio fahiş fiyatı cekıo. buraya kadar hersey normal gibi gozukuo. ama dupe wipe gelince o fahiş fiyat koyanlar 35 den satmak ıcın shoottan yazıolar ac scroll 35m. ha noluo olan bıze oluo scrollar bızde patlıo. eğer scrolll fiyatları dusukse dupe yoktur. eğer zam geliosa dupe wardır. hemen acıklıyım tam tersını savuncaksınız sımdı. itemler için bu gecerli degıl ama scrollar ıcın gecerli. cunku siz her gun shell helmet almıosunuz. 1 kerelik alıosunuz. duper adam ucuza koyup bır an once satmak ıstıyor. ama scrolları dupelese bıle normal fıyatından koyuyor cunku scroll her dakıka satılan bişi. zengin adam surekli scroll alabılır. parayı dupe ile yapar gider hıc acımadan ceker 200 m lik scrolları. ama dupe olmazsa mılletın parası olmaz. olmadıgı gıbı scrollarda bu fıyattan satılmaz. insaf ben swift potun 2-3 m oldugu gunlerı hatırlarım. dun 150 m ye kadar gordum. piyasa yıne çığrından cıkmıstı k2 buna el attı. piyasalar yıne normaline donecektır diye umit ediyorum. duper adam itemlerini elinden bir an once cıkartmak ıster. ucuza koyar satar zengın olur. scroll alırkende hiç dusunmeden ceker. ama wipeden sonra bakalım kac dakika dusuncek cekerken. paraları kasada bıle olsa ya bır daha bu oyunda dupe olmazsa napacaklar cok merak edıyorum. cz de boss donenlerın sayısı azalmıstı son gunlerde .=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 axicocuk : demişki "arz/talep dengesi deil bu olay :) direk oligopoly ;) scroll satanlarin hepsi aç.. hepsi fahiş fiyattan satior... bak 3-5 tanesi ucuza satsa bile, geri kalan 5612135 kişi gene bildiği fiyattan satacak :p kedi yani o kedi " yanlış oldu galiba. satış olmassa diye millet ucuzlatmaz. alım artarsa fiyatlar ucuzlar. ki zaten satılan bir malı 2 katı fiyatına satamıyacağını bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 hayır alım artarsa fıyatlar ucuzlamaz tam tersı sabıt alıcısı warsa artar bile. eğer alım azalırsa o zaman fiyat duser. wipe gelince olacagı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 şimdi şöyle bir durum war. bu gunluk hayattada war. diyelimki moradonda ac scroll satan yok. adamın biri dolasıo bakıo ac yok koyuyo pazara fahiş fiyat çekio 100 m koyuyo. sonra ac satacak diğer elemanlar dolasıo bakıo 100 m civarı scroll bu adam alıo koyuyo 95 yada 100 e. ertesi gun oluyor mıllet dunku piyasayı bilio fahiş fiyatı cekıo. buraya kadar hersey normal gibi gozukuo. ama dupe wipe gelince o fahiş fiyat koyanlar 35 den satmak ıcın shoottan yazıolar ac scroll 35m. ha noluo olan bıze oluo scrollar bızde patlıo. eğer scrolll fiyatları dusukse dupe yoktur. eğer zam geliosa dupe wardır. hemen acıklıyım tam tersını savuncaksınız sımdı. itemler için bu gecerli degıl ama scrollar ıcın gecerli. cunku siz her gun shell helmet almıosunuz. 1 kerelik alıosunuz. duper adam ucuza koyup bır an once satmak ıstıyor. ama scrolları dupelese bıle normal fıyatından koyuyor cunku scroll her dakıka satılan bişi. zengin adam surekli scroll alabılır. parayı dupe ile yapar gider hıc acımadan ceker 200 m lik scrolları. ama dupe olmazsa mılletın parası olmaz. olmadıgı gıbı scrollarda bu fıyattan satılmaz. insaf ben swift potun 2-3 m oldugu gunlerı hatırlarım. dun 150 m ye kadar gordum. piyasa yıne çığrından cıkmıstı k2 buna el attı. piyasalar yıne normaline donecektır diye umit ediyorum. duper adam itemlerini elinden bir an once cıkartmak ıster. ucuza koyar satar zengın olur. scroll alırkende hiç dusunmeden ceker. ama wipeden sonra bakalım kac dakika dusuncek cekerken. paraları kasada bıle olsa ya bır daha bu oyunda dupe olmazsa napacaklar cok merak edıyorum. cz de boss donenlerın sayısı azalmıstı son gunlerde .=) +1 , dupe olduğu zaman öncelikle itemlerin ve scrolların fiyatı birden yükselir,fakat daha sonra itemlerin fiyatı yavaş yavaş düşerken scrolların fiyatı sabit kalır veya artmaya dvm eder .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 http://img515.imageshack.us/img515/1737/pacth0ve.th.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar