GENERAL_069 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 endles çok güzel tespit etmiş 54 level mage üzerinde magic power bonus elbiselerle pk yapmaya gelmiş elbette üstün görünür orclar. ama cz deki orcların cogu saglam olmasına ragmen işi bilenler aslanlar gibi pk sını yapıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yani bizim gibi demi general xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yada benim gibi karus buyuk amcalarin yaninda saklanarak aralarinda gizlenerek gelen elemanlari oldurup town cekiyolar:d bide yeni gelen elemanlarin cebinden cikan milyonlar sayesinde biraz param oluyo yok cebimizde para yok. acizani :s bazarow: the king of the fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 oo biz town bombda az mı para cıkardık _xox_ diye birinden kişi bası 40 m gelmisti xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENERAL_069 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ya dediğim gibi endles ben pek iddialı sayılmam ama seni cz de tebrik ediom senle beraber çok pk yapmıstık mysterious falan zevkliydi bi ara yineyapak özledim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENERAL_069 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 hadi town bombda adam yenı gelmıstır ınne koymadan düşerde 5 kısılık partye savas zamanında 175 er m nasıl gelır hala anlamadım xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 mysterious oyundaki human tarafında en sevdigim magelerden biri lvl 50 den bu zamana pumada buyuduk beraber xd eskisi gibi yine yaparız pk ex kasmaktan artık bıkkınlık geldi gerci 16 gunde 63 oldum ama hala cok lvl lazım bize :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENERAL_069 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 evet bi iki gün daha exp kascam sonra dediğin bıtkınlık geldi rüyamda bile cw kesiom :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 65 olana kadar devam etcem ben pk devam ederken sen ex basladın lvl atladın baya ama 65 artık sart oldu aress de asırı saglam itemin yoksa :p ama yinede arada pk yapıyom zaten oyunun tadı orda ya ex falan hikaye ama lvl olmadan pk da yalan oluyo işte :p [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 02:44 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ben bisi sorcam konuyu dagitmak gibi olmasinda oyunda ole sohbet edecek ortam olmuyo kimseyle hell abysste isiloon diye bir kis var:d kolay kesiliyomu ben ezigim denedim oldum yani lvl kac lazim kesmek icin bide ne cikiyo icinden:s bazarow: the king of the fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENERAL_069 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 gel geceleri kasalım rahat bi %10 alıyoz valla yorulmadan uykusuz kalmadan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yaw oyuna girebilen warmı hadi onuda gectim launchere basınca starto calısan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 cw mi yapıyonuz eslantta ben trollde bizim clanın warrior assainları falan ile takılıyom ama cw ye gelirim geceleri :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENERAL_069 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 gel gel zevklı oluyo valla bazende sağlam adam olmayınca raiba da 3 spot harpy seri seri olunca bi farkı yok valla:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 gelirim valla yerimi ayır o zaman xd bide su wipeyi atlatsak 1-2 item almıstım kar yapmak amacıyla giderse kotu olcak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENERAL_069 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 gitmez inşallah ya neyse bunungeleceği yok ben yatam artık :) hadı eyw. oyunda grsrz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar