Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hediye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
endles çok güzel tespit etmiş 54 level mage üzerinde magic power bonus elbiselerle pk yapmaya gelmiş elbette üstün görünür orclar. ama cz deki orcların cogu saglam olmasına ragmen işi bilenler aslanlar gibi pk sını yapıo
Mesaj tarihi:
yada benim gibi karus buyuk amcalarin yaninda saklanarak aralarinda gizlenerek gelen elemanlari oldurup town cekiyolar:d bide yeni gelen elemanlarin cebinden cikan milyonlar sayesinde biraz param oluyo yok cebimizde para yok. acizani :s

bazarow: the king of the fighter
Mesaj tarihi:
mysterious oyundaki human tarafında en sevdigim magelerden biri lvl 50 den bu zamana pumada buyuduk beraber xd eskisi gibi yine yaparız pk ex kasmaktan artık bıkkınlık geldi gerci 16 gunde 63 oldum ama hala cok lvl lazım bize :p
Mesaj tarihi:
65 olana kadar devam etcem ben pk devam ederken sen ex basladın lvl atladın baya ama 65 artık sart oldu aress de asırı saglam itemin yoksa :p

ama yinede arada pk yapıyom zaten oyunun tadı orda ya ex falan hikaye ama lvl olmadan pk da yalan oluyo işte :p

[ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 02:44 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ben bisi sorcam konuyu dagitmak gibi olmasinda oyunda ole sohbet edecek ortam olmuyo kimseyle hell abysste isiloon diye bir kis var:d kolay kesiliyomu ben ezigim denedim oldum yani lvl kac lazim kesmek icin bide ne cikiyo icinden:s

bazarow: the king of the fighter
  • Yeni Oluştur...