GENERAL_069 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 serverlerin açıldıgını ilk söyleyene 10 000 000 coins ares için geçerli :p 10 000 000 elbet az ama bütceye göre yanı ıdare edın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 10 000 000 coins inin varlığından eminmisin ? :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 açıldıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 a1 ile a2 acildi:d ama login server kapali onuda soleyim. sen server acildiginda soyleyene verecem demistin ben soledim. login server demedinki:d bazarow: the king of the fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENERAL_069 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 nocom bela mısın yaf her yerde karsıma cıkıon :p yok bende item falan silinmez yok ki silinecek item Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 general_069 sen humanmısın :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENERAL_069 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 evet humanım female mage hemde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 human xd bende humanım yoksa cz de kescen mi :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yahu saat 11.50 de kapattılar ve 1 saat demişlerdi tahminlerince nasıl 1 saattir bu:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENERAL_069 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 endles korursun demi beni cz de :) bı orclar cok korkunc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bir aralar deli mage partisi yapardık cz de :p sonra herkez dagıldı ex yapan oyunu bırakan yalan oldu hele town bomb partileri akıllara zarardı xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENERAL_069 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 sorma nova town yapardık da bi ara neydı ole herkes nova town yapıo bende dedim.oku çıktı en ıyısı exp devam kısmetse 65 olcam ıkı gune açılırsa tabi serverlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 nova towncu takımı sizi :) bi ara cok can yaktınız :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 walla ben orcum acılsın arena yapalım sızlerle. siz hepınız ben tek :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalcin-ak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 amma uzun sürdü haa bu saate kadar sırf itemlerimin durumu ne dolacak diye bekliyom:p bu dupecilerde bayagı azıtmıştı ha:) adamlar kaç seneden beri başa çıkamadı dupeyle:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalcin-ak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 amma uzun sürdü haa bu saate kadar sırf itemlerimin durumu ne dolacak diye bekliyom:p bu dupecilerde bayagı azıtmıştı ha:) adamlar kaç seneden beri başa çıkamadı dupeyle:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENERAL_069 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bu aralar orc görmek istemıyom yarın savas var nede olsa bol bol gezeriz sizin oralarda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyneym Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 sanırım orc'ın nufusu humanlar kadar olsa idi sanmıyorum ki cz de humanlar ustun olsun.su an bile orc'lar ustun gorunuyor..human mageler isi bilmiyor,belkide oynamasını sadece iclerinde tanıdıgım bi kac mage haricinde tabiki.. not:cesaret;olta'nın ucundaki solucanı alıp yerine yenisini koymaktır .. xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 human magelerin tek kaybi cuce olmamak suyun icine saklanamiyolar yada yesil olmamak otlarin icine saklanamiyolar:d bazarow: the king of the fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENERAL_069 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 valla haklısın ne diyim sahsen çok iyi oynuom diye bi iddiam yok sadece zevk alıyorum yeter benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 hehehe karakemal walla koptum ha :d ama yanlısın war ben warrior olmama ragmen suya saklanabılıom :))) nasılmı dersen gel cz ye gostereyım bır ara .) bıde magelerin kıyafetı genelde mavi oluo. renk koru deelsen kırk metreden gorursun ha gormedın z basa basa git oh oh oh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 suya saklanamayanlar c ye bassın :p bu arada nocom pm ine bakarsan sevinirim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 warrior falan sorun degil benim icin benim iki katim olan bir yaratiginda suya nasil gizlenebilecegini dusunemiyorum:d yatiyomusun yoksa suya dalip nefesinimi tutuyosun:d gorunmezim baktim yemez beklerim:d ama yesil degilim otada sinek konuyo .okada:d bazarow: the king of the fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 belli baslı adamlar var onlarda hep zaten aynı partileri kurarlar digerleri 60 lvl yeni olmus ustunde +6 takılarla cz de gezen noob surusu koyun gibi biri nereye giderse arkadan hepsi izliyo nitekim orclar agacın arkasına saklanıp 5 mage cıkıp nova atınca koyunlara katliam yapıyolar orclara np kastırıyolar yani ance xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 endless_night gecenin özetini yaptın tebrikler :) ah bide ben humanları kovalarken arkamdakı orclar saga yada sola sapan bı humanın pesınden 20-30 kişi gitmeseler hiç tek kalmıycam o moktan kosusturmada. sonra yatıom arkama bı bakıom orclar yok. aman allahım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar