Devil_May_Cry Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 evet arkadaşar wasabi 70 lvl olmuş tebrikler diyorum darısı başıma http://img400.imageshack.us/img400/8353/lvl701ek8bf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 tebrikler:) dieze yabanci olsakta... -------------------------------------------------- name: lovelygirl&cotilove class: priest&arch mage lvl: 70&63 np: 121xxx &103xxx clan: badcompany server: ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kokobil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 abı lovelygırl ne zaman 70 oldu hayret yanı bısey demıyom :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 dun deil evvelsi gun xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unforgiven4ever Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ewt cümle aleme haber yollandı king saolsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 onun adi celebrate event. antim vardi yaptim. mare saolsun. bu arada parasini verdim. kraliyet hazinesini yagmaladim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 guncelle kısmı calismiyor denense yagmalamadim demek istemistim :s sorry el morad:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 cotigolovely orclardanda ozur dılemenı beklıozzz :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 adama helal olsun diezde oynadıgım gunlerden az cok tanırdım en guzelide durust hilesiz playerların gittikce azaldıgı bi ortamda bazıların aksine saklıcak biseyi olmadıgı icin acık koymus ssi hersey ortada ne diyelim helal olsun hakkıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yaw bende ss koycamda adam orda ib sini gostermis(dier takilarada bakarsan muhtemelen dual roc dual we muhtemelen in) bende +9 hp belti mi mi gostereyim rezil olmak var ucunda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 dogru durustsen rezil olacak bi durum yok ortada baskaları gibi +3 ib +3 in ssi koymaktan yada ssin orasını burasını kapatmaktan daha serefli bi davranıstır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 efet acikliyorum charin uzerinde dual roc'um(kendim dropladim:)) bir adet amu. of healthim arada geri kalan +9 hp setimle guru duyuyorum. arada arkadasim kullanmalk we leri veriyorda cok super luyor ne yalan soleyim. hala talos sq hq pesindeyim benim olcak insalllah takilarim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar